meme si

Hejhopp bloggen.
Idag så har jag inte gjor så mycket! Jag har kollat på ett one tree hill och hoppas att jag snart ska baka:-)
Senare så blir det nog julskytning nere på stan, mysigt:-)
I helgen har jag städat städat och städat känns de som. Jag har kollat lite på star wars också, japp! Ni såg rätt, Nicke har fått mig att kolla på star wars och ja, det är faktiskt helt okej.

Nu ska jag ut i köket och se om bakandet har börjat:-)
pussss

When everything feels like the movies

Sitter på skolan just nu, hade nyss mitt söta tal om Petra. Synd bara att hon inte fick höra det.. Hon skulle bli rörd, det vet jag hihi. Nu ska jag läsa Gladiatorboken, jag har läst till sidan 37 men jag har fortfarande inte fattat meningen med boken, det sög ju literåå. Senare idag så ska IFK ha avslutnings kväll. Så det blir fantastic five mot småbarnen. Egentligen kan jag inte säga småbrnen eftersom ungefär alla är äldre än mig.. Men jag kan ju säga ledarna emot spelarna. Så det blir roligt, har inte spelat fotboll på länge. Sen ska vi fika och kolla på en film som har med dom att göra, den är sjukt bra och jag kommer säkert sitta och få gåshud igen, för det fick jag sist. Typiskt att jag ska vara så blödig, börjar typ lipa över allt som är ja, fint, gulligt, snyggt och ja you name it.

Nu ska jag försöka läsa vidare i min inte-intressanta-bok:-)
Skriver kanske sen. Ni kanske får någon bild också om jag tar med mig kameran.

Pussss

hey you

Wiiiho, sitter på skolan nu med Petra:-) Idag har det varit öppethus på JB myckt folk så det var roligt:-D Kanske inte så många man kände men roligt, man kunde hitta på massa roliga saker att göra:-D Det var en tävling idag också vann jag ett usb minne:-D Asa snyggt då:-D Nu ska jag fortsätta leka i photoshop, kanske skriver sen då kanske..

pusss

missing you

Alltså, hur kul är detta på en skala ett till tio!?!?!?!??! Jag har bubblor på huden för jag hjälpte foppa snäll som jag är. Detta är tacken, att han ger mig allergi:-( Så det är nog Foppa som jag är allergisk emot..:-(  Det ser ut som om jag bränt mig på en brännnässla, om det nu vore så:-( Det här har varit kvar mycket längre:-( Bläää


soulman

Okej, nej jag vet att jag är lat och aldrig orkar skriva men nej. Ni får nog vänja er med det:-) Hinner inte, orkar inte, har ingen lust. Nej jag har ingen lust att skriva om min dag längre. Så nu ska jag skriva när det verkligen händer något eller när jag orkar skriva lite små ointressanta inlägg igen.

En sak vill jag bara ta upp.. Ser jag ut som en "KOM JÄTTE GÄRNA OCH SÄTT DIG BREVE MIG" på bussen eller? Kan jag aldrig få sitta ifred på bussen eller!?!?! Även fast det typ bara är jag på bussen så sätter sig någon breve mig. Det är asstörigt, iallfall om jag får sms så sitter den breve och kollar!! As störigt, så kan man typ skriva mm ja hejdå bra ses sen och lalal för man inte vill att dom ska sitta och kolla på ens sms. Jag tänkter börja sätta mig på längst ut numera tror jag så jag får sitta själv. Egojag:-)

Nu ska jag sova, så godnatt:-)
Pussss

i never lose you agin

Tänkte skriva en liten snabbis nu medans jag hinner.
Idag så var vi på jamtli och kollade på någonting, det var mest bara jobbigt och man glömde hela tiden vem som pratade om vad. Sen efter det var det lunch, lax och potatis, MM. Efter det var de bad, haha sjukt roligt:-) Vi hade livräddning, dock så var det ju cirkus 7st som var med och kanske 10st på bänken och cirkus 15 borta haha. Bra där:-)

Idag fyller Tina år så grattis:-)'

puss

A situation like this, should never exist

Jaha nu har jag ju som vanligt inte skrivit på ett tag, men jag hinner inte..
Idag så var det skola som vanligt, det var roligt som vanligt! Sen så var jag på morenskavillan och det var ännu roligare för då kommer Loffe fram och säger att vi ska till London, ja till london. Vi åker den sista januari så wiiihooo. Fast det är nog dyrt och kallt där men ändå:-D Vad roligt.

Just det, det är värsta stormen ute så jag kommer typ inte kunna sova för det blåser rakt egenom huset känns det som, nerå men det blåser så det blir massa ljud eller ja ni kanske fattar..

Skulle egentligen skrivit lite längre men det orkar jag inte:-)
God natt säger jag.

pusss

it's nothing more to lose

jaha, ja nu blev det ett inlägg fasän jag inte orkar. Min dator har varit hos it suporten därav inga inlägg.
Egentligen så orkar jag inte skriva haha! När jag orkar skriva kan jag inte, för det är typ på skolan när jag ändå inte gör något men det går inte eftersom min så kallade "RJ 45" är trasig. Jag kan alltså inte använda en internet kabel och trådlösa internet funkar inte. Vilket gör att mitt skolarbete blir drabbat eftersom jag inte kan komma åt uppgifterna fören jag är hemma. Det suger, menmen. Det går ju bra ibland så.

I helgen så har jag inte gjort så mycket. För att sammanfatta de få saker jag har gjort så blir väl det såhär:
Basket, basket och film! Jämtland aka Sonics vann båda sina matcher. Och film kollade jag på med Britta och Nicke, vi kollade på candyman. Läskig när man väl kollade på den eftersom man hoppade till lite då och då. Men sen var det lugnt. Det var inte en sånhär skräckfilm som man inte kan sluta tänka på efter och typ drömmer mardrömmar så det blir 2 och 3 nästa helg. Jag tror inte dom kommer vara lika bra faktiskt, men det återstår ju att se!

Just nu så lyssnar jag på musik i spofity, fanns massa O.C låtar men jag känner nästan inte igen någon? Vad är det här. Känner igen typ 4/10. Alltså så har dom inte den bästa O.C musiken:-( Men det är ett bra program med mycket låtar:-D

Imorgon har jag sovmorgon, kanske gaaaaaaaaaaanska skönt då! Man har ju hellre sovmorgon än slutar tidigare? Eller är det bara jag som tycker det? Jag har verkligen sjukt svårt för att somna på kvällen och minst lika svårt för att ta mig upp. Men imorse så var jag uppe med (min) tuppen. Tyckte då jag eftersom jag klev upp vid 7, allt för att hinna med bussen till Nicke i tid.

Pratade nyss med Nicke en stund så nu kom jag av mig av skrivandet men jag skriver kanske mer imorgon:-)
God natt och sov gott!
pussss

would it be you and me forever

Måste också bara säga att dessa personer förgyllar min skoldag:-)

Hmm säkert någon mer också:-D Matilda såklart, men träffar henne så sällan:-( Också har jag ingen bild påna!

Nu ska jag sova:-)
God natt
pusssss

that some on could be you

Hej hej!
Min dag har varit lite seg idag faktiskt. Först så hade vi datorkunskap, ganska urtråkigt. Jag var klar med allting så jag spelade lite bloons. Hehe sen kollade vi på en film om spelberoende, haha så roligt. Först så frågade dom en kille om hur många timmar som var på nördvarning haha också svarade han : kanske 4-5.. Sen frågade dom hur länge han brukade spela haha också svarade han att han var en liten tönt som spelade 10-12 timmar haha det var så roligt:-D Sen var det lunch, chili concarne eller hur det stavas. Skulle vilja säga torkat ris med köttfärs med bönor och grönsaker. Blä, inte som vanligt:-(

Aja efter lunchen var det engelska och jag skriver ett tal till Petra haha smörar som attans:-D Men bra blire, hoppas hon blir glad! I och för sig så har hon ju redan läst nästan allt haha, men men:-) Jag skrev värsta långt men läraren suddade typ allting haha................ lol.

Sen slutade jag och då gick jag till Nicke sen åkte jag hem, åt. Mötte Nicke och sen möspös vi men jag tror jag somnade. Sen följde jag honom med bussen och sen när jag kom hem så kollade jag på systrar i jeans 1 hehe. Dom var inte så bra.

Nu ska jag snart sova, ja jag ska snart sova!!! Jag har nog inte sovit såhär tidigt sen.. Jag var 12?
Grattis Maria på födelsedagen förresten:-)
Natti

pussss

never look back

Tjaaa
Nu så kollar jag på systrar i jeans 2 men tog en liten paus bara. Den verkar vara lite dryg faktiskt.
Tror jag ska spela lite psp:-D

Som vanligt ligger mina katter här och jag får ligga snett huller om buller för att få plats. Trodde både jag OCH katterna skulle få plats när jag köpte ny säng men icke. Dom lägger sig lite slalom och sen får jag anpassa mig, snällt va?
Imorgon så är det skola igen, och imorgon är det bara två dryga lektioner. Datorkunskap och engelska. Datorkunskap är drygt för att det är så lätt, en del saker iaf och för att vi ska förbereda oss inför prov:-( Och engelskan för jag är så dålig på det haha.

Aja nu så skriver jag inge mer:-D
Nattttii
pussss

It's alredy over now

Åh nu ligger båda mina katter i sängen och låter. Störigt för jag försöker kolla på film:-(
Ja idag har jag inte gjort så mycket faktiskt. Jag var ju på skolan, det var trevlans. Var hos skolsyster idag också, jag är 173cm lång. Jag som trodde jag var längre...:-( Aja det gick väl fin fint det. sen på eftermiddagen var jag på stöd passet. Gick bra det också. Haha det är nog bästa lektionen det:-D


Just det, har hittat värsta roliga programet förresten:-)
Haha typ scrapbooking eller hur det stavas. Gjorde en bild till Foppa haha...

Kände att det blev många bilder nu ihihi.

Aja nu väntar jag på mat och sen så ska jag nog spela lite locorocooo:-D
pussss

portello

Nu sitter jag på skolan, är på stödlektion med Petra haha! Det är så roooooooligt:-D
Putte (Danjano!?) Var nyss här och ritade en bondgård till oss. Mycket vacker.
Idag så hade vi medieproduktion, haha mycket rolig:-)
Tänkte lägga in en bild, men nej såklart inte det skulle funka:-(
Aja, nu ska jag 'jobba' vidare. Kanske skriver mer sen:-)

pussss

I can't resist, take all you want from me

Alltså min katt, hon lägger sig mitt i sängen och SNARKAR!!! Kan jag sova? Nej. Är mina ögon paj!? Ja.
Jag har verkligen dränkt mina ögon med ögonskölj men det hjälper inte!!!!!!!!!
Det är så jobbigt så det finns inte, det verkligen finns inte. + på det är väl att min näsa rinner och kliar.
Så nu måste jag kittla min katt på tassarna så hon vaknar och går härifrån:-)

Här har ni katt skrället som är helt ok när hon inte ligger mitt i min säng och snarkar. Då är hon en myskatt.

the hood sistah

Nu sitter jag och kollar på systrar i jeans. Tycker nog böckerna är bättre jag:-)
Idag så har jag inte gjort allt för mycket. Eller jo!! Först skolan, mediekunskap.
Sen när jag slutat åkte jag till Britta, Matilda skulle klippa henne.. Där var också Putte och Axel. Britta blev jätte fin:-)
Efter det så gick jag på bio regina och kollade på Gördas och Jonas film. Det var om ordspråk tror jag, ganska rolig haha. Sen gick jag och Nicke hem till honom:-)

Nu sitter jag här och kollar. Ska nog spela psp sen:-D
LOCOROCO 2, WIIIHOOOOOOOOO:-D

pusssssssssss

when youre gone

Förresten så har jag så tråkigt så jag blir sur på två saker alltså. Nu när jag har bloggkoll så kollar jag hela tiden och det är aldrig någon som skriver. Det är typ 4st som skriver hela tiden så det är bra men alla andra skriver typ 1 gång i månaden. Tråkigt, jag vill ha något att läsa:-D

Och det andra är att det är fars dag och jag hatar det. Förut så verkligen älskade jag att hitta på något att göra/köpa till pappa på farsdag och jag skulle säkert fortfarande ha gjort det om det inte vore för den där jävla cancern  som tog hans liv. Åh vad less jag blir, jag får sms om att hitta något till farsdag och blabla. Det är så hemskt att behöva bli påmind om det på det sättet. Jag skulle verkligen göra allting för att få träffa dig igen, livs levande. Sittande i den gröna fåtöljen när jag kommer hem ifrån skolan och frågar hur min dag har varit. Att du sitter mittemot mig vid matbordet och jag alltid i smyg får tävla med dig om vem som äter upp först. Att vi två går ner till statoil och köper mjukglass. Alltså, allt saknar jag. Alltihop. Alltså jag skulle ge allt för att få träffa dig igen. Det är så sjukt alltihop. Som om det bara är en dröm alltihop. En dröm som jag bara skulle vilja vakna ur.. Grattis på farsdag pappa.. Hoppas du har det bra.♥

lulababy

Skola imorgon, helgerna går för fort alltså! Man hinner ju knappt ta det lugnt. Eller jo, men aldrig göra något vettigt.
Jag har iallafall kommit på lite saker som jag vill ha i julklapp:-)


Ja så 
1. Ett hjärthalsband, vill helst ha det av mamma:-)
2.En parfym, mm luktar så gott.
3. En tröja ifrån gina tricot, kanske paula kan köpa när hon är i stockholm:-D
4. Pengaträd nerå men pengar.
5. Ett års kort på fristilen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6. En ny mobil, hittade ingen som jag ville ha men ändå:-D Min mobil är störd.....

Ja det var det som jag har kommit på, är säkert tusen saker till men:-P

Idag så har jag förresten inte gjort så mycket. Varit på stan, kollat på basket och varit med Nicke!
Och nu ska jag snart sova:-) Så god natt.

pussss


closer then most

jahaja, nu var det dags för att skriva lite:-) har inte orkat det på ett tag haha. Men det har inte hänt någonting och jag har inte vetat vad jag skulle skriva. Jag skriver typ vad jag gör på dagarna, alla andra skriver alltid om någon bra sak eller ja någonting intressant iallafall.

Jag ska väl skriva om min dag nu iaf som vanligt.
Först så mötte jag Britta på stan och vi åkte till storsjöskolan. Vi skulle kolla på lite basket:-) Tyvär så förlorade jämtland med 4 pinnar tror jag. Men matchen var riktigt jämn och rolig att kolla på och jag blir alltid så sugen på att börja igen. Sen så efter matchen så tog vi bussen till stan och gick till sporthallen och kollade på innebandy, vi kollade inte på hela för Britta skulle hem. Då gick jag till Nicke men där blev jag ner skickad till affären för att köpa grädde och hackade hasselnötter för det bakas knäck:-D MM vad gott!! Just nu så sitter jag och gör ingenting, funderar på att skriva lite på min artikel. Det är tråkigt, haha. Aja skriver mer imorgon kanske.

Är det förresten någon som vet när dammatchen är imorgon?

Pussss

00.00.00


Åh, är inte den där gullig så säg?:-)
Nu är Nicke hemma och ja, gud vad glad jag blev när jag såg honom alltså.
Vi hade mys kväll och nu är jag hemma igen. Saknar honom.. Men får ju träffa honom imorgon:-D
Imorgon har jag utvecklingssamtal också, hoppas det går bra.. Nej nu ska jag sova!
God natt och sov gott.

pusss

02.12.17

Nu sitter jag hos Nicke och väntar på att han ska komma hem. Har varit 6dagar utan honom, men jag överlevde:-)
så precis just nu så är det 02.21.23 tills han kommer hem. Därav rubrikerna, lol. Aja, idag så var det ju skola! Först så hade vi medieproduktion, börjar gilla läraren liiiite mer nu så det är helt okej. Vi skulle fota en "bild-berättelse". Jag fick jobba med Putte och Jocke. Hehe men ni får inte se, naallalalanalala. Efter det var det lunch, där det faktiskt var ganska gott. Kycklingklubba med ris, mmm. Men den är godare hemma!

Efter lunchen så var det stödpass, haha och ja jag har inget liv så jag går på dom. Ibland blir det inte så mycket gjort haha, men det är väl bra att sitta där ändå. Petra flippade iallafall tillslut och det gjorde jag och Alex också så det var sjukt roligt. Ingen utav oss hade något speciellt som vi skulle göra men vi satt då där tills klockan var halv fyra och hade det roligt. Haha.

När vi tre var påväg hem kom vi på att vi skulle gå på stan, så först gick vi hem till Alex och han hämtade pengar och lämnade ryggan och jackan. Han hade en gullig hund han:-) Sen så gick vi på stan, men Petra dissad oss så jag och Alex gick själv. Först gick vi på kontoret och Alex köpte ett block för 20:- och sen vidare till hobby boden för jag skulle köpa en present, då haha så står det att det är nästan likadana block som Alex nyss köpt fast för bara 5:- så alex köpte 4st och gick ochlämnade tillbaka det första haha. Sen gick vi på H&M. Alex köpte en jätte fin tröja:-) Och sen gick vi båda hem.

Nu sitter jag hos Nicke och har precis duschat. Ska väl gå ut med soporna som jag glömt och kanske diska om jag orkar. Sen ska jag nog gå och köpa något litet att äta. Är jätte hungrig:-( Aja nu ska jag sluta skriva, skriver nog inget ikväll för det orkar jag inte :-D

Pussss

18 månader med dig idag, Nicke och jag älskar verkligen dig hur mycket som helst.
<3

07.44.37

Nu sitter jag på skolan, är på stödlektionen. Har ju ändå inget bättre för mig. Eller jo men jag orkar inte fixa det :-)
Idag har jag och Nicke varit tillsammans i ett och ett halvt år, skojigt:-) Så grattis till oss. Nej nu ska jag ta och jobba lite, hoppas Petra flippar ut snart så det händer grejer!

Skriver mer sen, på återseénde:-)



pusss

21.14.37

Jaha nu är jag sur. Jag skrev värsta inlägget förut men det försvann.. Så nu orkar jag inte skriva om det:-D
Britta får skicka bilder sen.
Jag ska se på Tingeling nu, passar bra till mina Tingeling trosor hehehehheheHee.
Så mycket orkade jag skriva för om det inte går nu så skriver jag inge mer alls sen:-(

god natt sov gott



pusss

25.38.24

Haha alltså jag älskar afv! Sitter och kollar på det nu och det är så himla roligt haha!
Skadeglädje mest hahaahhahaha men det är så roligt!

Förresten, bomben vid lidl var bara en kartong med sopor. hahahaha jag som tyckte det var så roligt:-D
Men åh, nu väntar jag på Brieda hon är så seg.
Sen ska iallafall hon och jag till sporthallen och kika på sonics träning och ta lite kort.

Haha här varsågod!


pussss

27.58.42

Jaha, idag så har jag inte gjort mycket alltså. Sov till kvart i tolv, skyndade mig ner till skolan och gjorde några uppgifter. Det kändes skönt. Fiket har öppnat också så det blev ju en sväng om det till också.  Sen så har jag inte gjort mer, tog mig nyss en dusch. Ska snart äta och sen ska jag träffa Britta! Efter det blir det väl satc. skriver mer sen kanske.

pusssss

46.40.30

mitt öga är cp och jag är trött! kan det bli bättre?
nej typ inte. för mitt oga är cp = orka sitta vid datorn
jag är trött = jag orkat inte sitta vid datorn, hur bra som helst eller?

så god natt eller ja, snart godnatt

pussss

50.58.30

Okej, nu var jag tvungen att ta en liten städpaus.
I helgen så var det ju quatroboll. Fyfan vad det gick bra! Helt seriöst.

Första matchen förlorade vi, men det var ändå en viktig match för oss för på den lärde vi oss av varandra och hur alla spelade osv. Sen så spelade vi en till match och vi vann, och en till och sen vann vi hela gruppen. Det var verkligen sjukt kul! Tacka måste jag göra till Britta, Maria, Elin, Matilda, Micke, Tobbe, David och Adam. Det var sjukt roligt att spela med er och alla var superduper duktiga. Aja hur som helst så spelade vi våran sista match halv två så den vart inte klar förens två. Vi hade semimatch dagen efter halv tio så medans dom andra åkte hem så stannade jag och Matilda kvar.

Ungefär halv 3 så kommer det en kille som håller i q-boll och frågar om någon är intresserad av att spela mer, så visst varför inte tänker jag? och hammnar i ett jävla random lag, 2 st 60+ med hörselapparat en ganska ung kille ifrån canada, två totalt meningslöst korkadade tjejer och Max och Robin på det. Jaha ja, det var ju skit kul. Jag trodde jag skulle få spela med någon lite yngre och kanske roligare, men icke sa nicke. Såklart så förlorade vi alla matcherna men haha, det var ganska jämt ändå. Max la sig efter första matchen så jag fick spela med Robin. Vid typ 7? så gick jag och Matilda in i b-hallen för att försöka sova, Matilda klarade det men jag kunde verkligen inte sova!!!!! Jag fick damp och var trött men ändå inte. Sen kom resten utav Hermans och vi började spela semin. Där åkte vi ut, men jag tyckte alla var jätte duktig ändå:-)

När jag kom hem ifrån sporthallen så slocknade jag vid fyra tiden efter att inte ha sovit på 34 timmar. Då sov jag 4 timmar för att sen igen somna vid 2tiden. Morgonen där efter så vaknar jag vid elva av att matilda ringer. Åker ner på stan och träffar henne sen bar det av till herrmatchen och då fick vi även sällskap utav Britta, Danielle och Erica. Jämtland förlorade men spelade ganska bra tycker jag. Aja och sen gjorde jag inte mycket gick hem, sov.

Imorse så orkade jag verkligen inte skola, var hur nära som helst på att skita i den men sen så klev jag upp iallafall..
Matte var det och det sög, var så tråkigt:-( Sen lunch, ganska gott för en gångs skull!! Sen prov, haha hej IG.

Nu så sitter jag hos Nicke, har nyss städat lite åt honom eftersom jag stökat ner nu när han varit borta, snäll som jag är.
Snart ska jag ta mig hem och äta lite käk.

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811031131218590&a=1&
Den kan ni ju svara på^^

Aja hejdå, vi höress

pussss

RSS 2.0