play my music

http://www.myspace.com/mvnyfs

Lyssna på mvn: s musik!!!!!

lips of a angel

Idag var det skola som vanligt, kom i tid idag med. Alltså har jag kommit i tid i fyra dagar nu, det är ju en as bra början!:) Skule egentligen ha naturkunskap på förmiddagen men jag och Petra ville hjälpa Therese med 8:orna som kom så vi visade lite photoshop, spel och kameran. De fick ta kort på varandra också. Sen efter tog jag och Petra lite kort och sen gick vi upp och hade naturkunskap i 1 timma. Sen var det lunch och Linn surade på så jag och Jannelito skapade pakt och var jävlig mot Linn, hihi. Mobboffret numbero uno.  Sen så var det naturkunskap igen och ja fyfan, nu har jag EN sak kvar av typ 100 känns det som så det är as nice! Men det var segt så på slutet satt jag och laddade upp bilder på ansiktsboken och spelade spel, mysit. Nä nu ska jag inte tråka ut er mer. Pusssss


don't forget double peace

it's so easy to be me

fyfan för regn......... för regn = maskar...


with me

Jag har funderat på att byta blogg, men vill ha kvar den här! Tänkte göra massa olika kategorier och ja, ändra en massa saker. Men det lär väl bli om 100år det isåfall. Men vi får se hur det blir med den saken. Vill ju ha kvar den här eftersom det är roligt att läsa senare i livet, har någon gammal ratig blogg på nogg också och någon annanstans, roligt att läsa sen ju!:)

Aja, sitter på skolan nu ju! Gör en hemsida, tänkte göra en till IFK FFF på skojsskull. Sen måste jag rejsa hem och sen vidare mot öp-hallen för då blire fotboll. Nu ska jag fortsätta vara duktig.

Pözzzzz till Jannis och Linn för vi är bäst för vi kom på DP!<3
Haha närå.



gotta find you

Ja helgen nudå:)
Kan ju börja med fredagen, då var det ju först skolan! Nationella i engelska, jag och min engelska lär ju ha gett mig ett MVG närå, men hoppas på ett G iallafall. Där efter var det idrott, jag och Petra fick spela badminton medans de andra fick ha värsta jobbiga passet haha, men det var mys med litte prat:) På kvällen så gick jag till Chrille vi åt maaaat och pratade lite:) Jamie och Ludde var där också, fast Jamie var lite tjurig och Ludde var bara klängig haha! Men det var roligt att träffa Scoben lite. Sen gick jag hem vid 10-11 så somnade jag på en gång typ:P As trött.

På lördagen vid halv två tiden mötte jag Chrille också gick vi till travet och tog kort på hundarna, blev fina kort det:) Sen skulle han köpa solglasögon till Jamie och då följde jag med till barnenshus men alla var för små så då vare bara att gå hem:) Vid bilbolaget skilldes våra vägar och jag gick hem och duscha och åt. Sen kom Nicke och hämtade mig på moppen, haha den gick ju som den gick. Vi åkte hem till Nisse på fezt. Det var Nisse, Slum, Murat, Nicke och några fler som jag inte vet vilka det är som var där också. Vi var inte där så länge utan vi gick ner på karibu, där spelade Axel's syster och hon var as bra!
Sen gick vi på news med massa, haha! Men när vi suttit där en pytte stund så skulle vi gå på g3 och jag kom in, men blev därimot utslängd eftersom det var en som kände igen mig, haha men roligt att jag kom in utan att behöva visa legg:)

Sen då gick vi på donken och köpte mat och gick hem till Nicke, mös, åt och kollade på turtles sen mös vi lite till och sen sleepade vi.

Idag så vaknade jag tidigt och försökte få upp Nicke men det gick inge bra, haha! Sen gick vi iaf till hemköp och köpte mat och sen hem igen och kollade på turtles och sen lagade vi mat. Sen så åkte jag hem. Har inte gjort så mycket sen dess......måste plugga så det ska jag göra nu!:) Tråkigt inlägg utan bilder kanske, men har ju inte tagit några så!

Aja, skriver mer imorgon antagligen:)
pussss

Hear you me

Idag är det ingen vanlig dag för min hund Foppa fyller år!:) Grattis på honom!



God knows

Oj nu var det ju längesedan men just nu hinner jag inte skriva om min helg för jag ska plugga lite jag!
Men ikväll så lovar jag att skriva om heeeeeela långa helgen! puss




Linn när hon skrattar haha, närå gumman!

DP


DP Is the shit, aiiight?

save tonight

Hejhopp! Sitter på skolan just nu! Tänkte göra lite rest uppgifter eftersom vi har haft radion sen halv tio och den skulle gå non stop tills klockan är 11.00 Det var jag Petra och Jocke som satt där uppe när vi var där, pratade om pinsamheter och sommaren. Det gick fin fint, nu är några andra i klassen där och ja, vårat kanske inte var intressant alls. men deras går ju typ knappt inte att lyssna på. Haha. Aja, sen blir det Engelska tror jag.

Efter skolan ska jag på morenska villan, roligt som vanligt då!
PEACE!

sweet


Varför har jag dom snyggaste vännerna för?


Nya grejen liksom..............PEACE

whats youre problem?

Yo! Sitter på skolan nu! As glad typ!:D Vet inte varför men idag är jag riktigt glad:) Ska snart bege mig till wargen för att träffa Jeppeboy en snabbis, ska ha tillbaka min .. hm kommer inte ihåg vad den heter! Men ja, sen ska jag gå till Nicke. Sen vet jag inte vad som händer:) PEACE!

Sleepers

Nu sitter Petra och försöker få mig att lyssna på hennes "braiga" musik. Men jag tänker inte vika mig!
Nu är det Naturkunskap och ja, jag kommer klara den! Är på god väg, när jag kom imorse hade jag 5 olika uppgifter att göra. Nu är jag nere på 3. Hur bra är inte det? Stolt över mig själv!:)

what!?


Vad tänker ni på när ni ser den här bilden?

It's so simple

Ajdå, helgen blev ju inte alls som jag trodde! Nicke åkte in på sjukan. Satt där med honom första kvällen sju timmar sen åkte han in och opererade bort blindtarmen så nu ser han inget... Närå, men han mår lite bättre nu iallafall. Så det är synd om min lilla gosebööörn. Så det har mestadels varit sjukhuset denna helg. Klippt klorna på Foppa sen har det ju inte hänt så mycket.

Nu sitter jag på skolan och har webbdesign, gör ett spel och det suger. Sen blir det Sjukan sen springa till bussen och åka till öp-hallen och träna småingar. Pussss

now what?

Kommer nog inte så mycket uppdatering i helgen. Nicke ska opereras ikväll och jag är en snäll fklickvän som håller sällskap! på återseende!

blown away

Nyss hemkommen ifrån en trevlig promenad med Chrille, Ludde och Foppa. Var väl kallt och blåsigt men sällskapet var ju prima så det gick! Var trevligt att träffa Scobben igen, alltid lika trevlig och snäll. Nu ska jag snart ut igen men denna gång ska jag åka ner till min lilla söta älskling, nicke. Ska spenderna sista natten där nu på lovet antar jag eftersom i helgen ska både han och jag göra annat. Så det blir mys, trots att han är sjuk.. Men det är smällar man får ta.

Har ju inte skrivit på ett tag, men jag har haft datorn hemma och jag har varit hos nicke. Mobilblogga orkar jag inte för det blir så segt att skriva, så ni får stå ut med det. Inga bilder kommer det heller för jag tar aldrig med mig kameran. Men snart kan ni få se bilder sen bydalen.............................................. kul va? nerå- Nu blire ut, cykla, mysa, sova.

Pusss

paper plans


Wiee, sist jag kollade efter så hade jag bara 8st som följde mig men nu har det ökat med 6st. Vilka är ni?:)

godspeed


Braaaaa låt tycker jag!

give me more


Här är lite saker som jag skulle vilja ha ifrån Stadium.
Tröjorna är värsta snygga vill mest ha Adidas tröjan för det är
så skönt tyg tycker jag. Sen ett par vita höga skor, as snyggt ju!
1 vit bikini eftersom man ser brunare ut i vitt haha, ska köpa någon mer
bikini också så man kan variera sig lite.

i hurt my self today

Åhh, finns det något godare än hemmalagade köttbullar, potatis, brunsås och lingonsylt? IHOP MOSAT!
Så himla gott, fick det nyss till middag och nu sitter jag här proppmätt. Väntar på att nicke ska ringa så vi kan träffas!

Idag har jag inte gjort så mycket alls, mest suttit framför tv och kollat på MTV. Finns ju så sjuka program där så det är ju inte sant, haha! Aja, sen har jag gjort ett försök till att plugga. Gick ju sisådär. Fick lite gjort iaf. Nu ska jag gå och kolla på tv igen.

pusssss

fearless

Jahaja, har ju inte skrivit på ett tag nu ju! Men jag åkte till bydalen i lördags med Alex. Vi skulle upp till Britta och Ida's stuga. Det har varit mys det! Sen kom jag hem i måndags och då gjorde jag typ ingenting men idag så har jag och Nicke jobbat, fett jobbigt! För jag hade fel skor så mina fötter är paj, kan typ inte gå utan att jag vrickar fötterna, får träna upp fotlederna lite.

Nu ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på, ska kanske ut på äventyr! Annars så kommer äventyret hit men det hoppas jag inte. Nu är det bara några dagar kvar som man har det frid och fröjd här i huset för snart kommer Paula hem ifrån USA!!!!!!!!! Med present(er!?!?) till mig, hoppas dom är fina! Eller ja, jag kommer nog få dom när jag fyller år den 21/5. Det är ju snart det!
Men jag längtar inte så jätte mycket för jag fyller ju 17 och vad händer då? ingenting... Utan man blir bara ett år äldre och inge mer med det. Annat är det ju när man fyller t.ex 14 - då blir man fjortis:D:D:D, 15 - byxmyndig och moppeduglig, 16- får börja övnings köra:D men 17... Kul ålder?:) Så jag längtar tills jag fyller 18 jag. As nice. Nej nu ska jag göra annat.


Pussss

why we run

Bloggen får nog också påsk lov!
Imorgon blir det bydalen!
Ring om det är något.
073- 801 14 66

let me know

Åhhhh, ligger i sängen med värmedynan som varmast nu. Så varmt och skönt. Har stått utanför mig med Jesper och Viktor i typ 2 timmar och när jag kom in var jag alldeles frusen så jag tog en dusch och satte på värmedynan så nu är jag varm igen!:) Imorgon är det sista dagen innan lovet så det är nice. Blir tacobuffé på skolan också, mums. Nu ska jag nog snart sova för jag är alldeles slö i hela kroppen och trött.

varför måste allting bra sluta såhär?

uh my name is

Haha måste bara berätta att jag heter SOFIA inte FIA som en del tror.
Det är ju lite roligt att folk tror jag heter Fia, men så är det inte. Bara
ett smekiiis. Nu är det fin väder ute, tjarååå.

it can only get better

37 sms och 4 missade samtal senare så sitter jag här med NK läxan. Har inte börjat läsa än och vet inte om jag kommer göra det heller. Mina ögon slocknar av trötthet snart och mina glasögon har jag hos Nicke. Bra, bra!
Får väl sitta uppe hela natten och läsa igenom skiten om och om igen eftersom jag inte kan ett nota av det. Får se hur det går med det här imorgon. Får jag ett G så nöjer jag mig. Haha måste ju se på det här med skolan positivt. Fast just nu har jag ingen ork alls till skolan. Går nog mest dit för att träffa mina lyckopiller, haha. Närå men en del saker är ju roliga förutom en del som är sunken nr1. Aja, nu ska jag läsa om blomflugor och växter, adios!
besos

Voices

Ja, nu var ju helgen över.. Har väl inte hänt så jätte mycket faktiskt! I fredags så var jag först på skolan, sen gick jag på stan tillsammans med Linn och Julia. Petra anslöt sig till gruppen efter en stund. Sen så åkte jag hem och åt sen vid 9 drog jag till Nicke. Vi gick på affären sen till Orb. Sen var vi någon annanstans och sen gick vi hem. Jag somnade ganska fort men inte Nicke tydligen, han låg och retades och pratade och massa, haha.

 I lördags så var jag med Tove, Frida och Bella! Vi träffades upp nere på stan och sen gick vi och fikade på karibu. Mycket mumma där. Sen så gick vi vidare till Mc Donalds för Toviii var hungrig. Där satt vi en liten stund innan Bella skulle hem och då drog vi andra. Påväg hem träffade jag Jenny så jag drog med henne till stora kyrkan på någon konstig fest. Massa bönder bara. Men sen fick jag skjuts hem. Men när jag kom hem ville Nicke att jag skulle komma ner till honom (typiskt) men jag åkte dit ändå eftersom det skulle bli närmare till bussen på söndagen! När jag kom dit så mös vi en stund och sen sov vi.

På söndag morgon så träffade jag upp Elin och Britta! Nice att Elin är hemma nu iallafall! Vi skulle åka ut till valla och kolla på matchelimatch. Haha, mycket rolig match. Blev förlust för Killarna. Sen fick vi skjuts hem av Marias mamma och jag gick till Nicke. Vi firade våran 23 månaders dag. Haha, men vi bråkade om vem som skulle gå och handla. Jag somnade och sen så orkade jag verkligen inte gå och handla så det fick bli Nicke som vart tvungen att gå på affären. Blev tacokyckling. Till det Fast And The Furious, as bra! Sen kom Nickes pappa och Karin och hämtade oss för vi skulle på bingo, det var roligt det! synd bara att det inte blev någon vinst för någon av oss. Sen fick jag skjuts hem av Nickes pappa. Då gick jag och kollade på film och sen pratade jag med Nicke en stund och sen blev det sleeeepa.

Idag så var det skola, vi sagoprinsar ska tydligen slå ihop med tomtarna efter sommaren. Värsta roligt ju! Fick reda på att vi har NK prov imorgon också, shit. Jag som planerat att plugga på det på påsklovet, men nu skiter jag i det och får IG och gör omprov istället. För jag orkar inte sätta mig och plugga nu för att sedan glömma bort det. Onödigt helt enkelt.
Efter skolan var det bara att åka hem och byta om för jag skulle iväg och träääääna de små, eller ja, små och små jag är minst. Haha. Eller jag fick ju ta hand om små killarna idag, det var nice! Nu är det 2 veckors uppehåll och jag kommer fan sakna det haha. Det gick iallafall bra. Sen på slutet blev det mobba-sofia-time igen, som vanligt. Men jag är lika glad för det! Nu kände jag att det blev lite egoistiskt här i bloggen men så får det vara, det är ju trots allt min blogg!:)

Nu snart ska jag ut med Foppa och så ska jag uppdatera mig lite med mobilen, har inte kollat på den sen klockan 4, ojoj! snart 6 timmar sen. Lär ju inte ha varit någon som velat något.. Haha. Som vanligt så alltså.

Ska passa på att säga sov gott till Petra också!:)

Skriver KANSKE mer sen. Ha det så bra så länge.
Puss


samson

ååååh irriterad jag blir. punkt slut.

what happend

rääääka. Linn vet nog vad jag menar.
ikväll blir det nicke för engångs skull.
nu: ont i huvudet, äckliga fötter och hungrig.
hejdå

any other world

Har suttit och kollat på en massa friends reklamer och ja, jag blir typ tårögd!


Den här är inte om mobbning, men jag tycker det är hemskt! Att man måste vara den där pinniga modellen som är på framsidan! Jag tror dom flesta killar hellre vill ha en liten tjockare rumpa och några kärlekshandtag att ta i. Visst att det finns en del som är smal och som kan äta vad som helst utan att bli tjock. Jag tycker att man själv ska få vara hur man vill UTAN att någon ska säga något om det. Och ja, jag vet att det är en sjukdom. Många ungdomar har den. Men hur får dom den? Antagligen eftersom idag så är man snygg om man är smal! fel fel fel om jag får säga mitt.

gotta be somebody


whyyyyyy


Varför, varför klippte jag av mig håret för?
Det var ju dumt. Men men, sleep tight.

RSS 2.0