puss (som inte fick plats i slutet av inlägget!!)

Hej, kort uppdatering. Skriver ifrån mobileo och sitter på en minibuss som ska ta oss in till london. Det kommer ta ungefär en timma, men det är ju alltid roligt att kolla ut lite, känns väldigt konstigt eftersom dem åker på fel sida här. Haha. Aja, flygresan gick super bra mådde bara lite illa när vi började flyga och när vi landade. Sen åt vi på burger king, det var jätte gott! Nej nu ska jag fortsätta titta ut. Om inte detta kostade skjortan kanske jag kommer skriva mer. Annars hörs vi när jag kommer hem

bye

Nu blir det åka av alltså, trött är jag också. Somnade två " 180 mins sömn, pigg tjej:)
Syns när jag kommer hem! PUSSS PUSSSS

Everybody's changing

Nu är allting snart färdigpackat, gav min big sistah mitt pass så jag inte behöver bli arg/ledsen ifall jag tappar bort det själv. Det var väl smart?:) Vet inte om jag kommer skriva någonting där borta men jag ska försöka hitta till någon dator. Med denna bild på en underbart god oboy så säger jag god natt i förskott för jag kommer nog inte sova på ett tag trots att jag ska kliva upp klockan 04.00 imorgon, kan ju lika gärna stanna uppe hela natten? Haha nerå, det ska jag inte men jag funderade på det starkt nyss faktiskt! Får se hur jag gör. Puss och ha det sjukt jävla bra för det ska jag!


london eye

Jahaja, nu har jag inte skrivit på en dag. Men jag har inte orkat:) Imorgon åker jag till London och jag har inte packat, vet inte alls vad jag ska ta med mig, inte laddat kameran, äh jag har inte gjort någonting. Haha så ikväll blir det nog lite panikartat eftersom vi åker vid 5-6 imorgonbitti och jag som älskaaaaaaaar att kliva upp tdigt.. NOT!:D Tänk om jag inte vaknar, blire till att stanna hemma dårå:) neråå jag ska kliva upp tidigt, annars får väl alubaba väcka mig hehe.

Aja nu ska jag fortsätta på mitt DVD-omslag tjarååå pusseeen.

never back down


Mina mest använda ord här i bloggen!

With your name tattooed across my heart

Sitter just nu och lipar för jag kollat mina favorit scener på coach carter, jag klarar inte av det. tårarna bara rinner haha. Lol på mig. Men men, så kan det bli. Ska snart kolla på någon annan scen ur någon annan bra film så det lär väl koma någon fler tår nerför kinden.

Kollade igenom några bilder idag och såg mitt gamla fina långa hår, saknar det lite, fanns så mycket mer att göra med det då. Men ändå inte lixom, haha. Aja nu ska jag see på någon film:)



Pusss

life is wonderfoul

Hejhopp dåå.
Sitter på skolan just nu, vi gör teman till mobilen. Sjukt roligt, tror jag haha! Matten var jobbig imorse som den är varje onsdag men vi fick ju se på serien så det var skönt. Hade nog inte jobbat så mycket den sista timmen ändå.

Nu så längtar jag till London, håller ju på med en travel guide om just london såååå gemääääj London tack.

Tur att dessa gör min dag lite bättre:)


♥ puss på er och många fler

right here

..någon timme senare och jag har fortfarande inte städat klart menjag är på god väg för jag hittade min kamera, tänk om jag inte hade gjort det då hade jag avlidit. För jag åker ju till London på torsdag och då vill jag ju kunna ta lite bilder:D

Imorgon är det skola igen.
Först på morgonen är det 3h matte så det är liiiite trist då! Fast vi får ju se en film på slutet:)
Sen så är det webbdesign i 3h. Kanske liiite roligare då. Fast jag vet inte vad vi gör haha men det är nog något roligt:)

Nu ska jag kika runt lite till och sen sova!
pusss

homecoming

Jahapp har inte skrivit på hela låååånga helgen, men jag har inte haft min dator.
Men i fredags så var jag på basket iaf, sjukt bra match! Först så satt jag med Maria men i andra halvlek så hittade jag Limpan så jag satte mig med henne. Jämtland vann matchen med ganska många pinnar så det var bra! Efter matchen gick jag hem till Nicke och hämtade pengar sen gick jag och träffade Maria, Tove, Lina, Ullis, Amanda och Bella, vi fikade/åt på donken och det var mysigt det:) Sen så drog vi oss alla hem, jag själv till Nicke där jag satte mig och spelade lite gjenkriger, lol. Sen kom Nicke hem och vi gick och lade oss.

På lördag morgon så kollade jag på när Tove, Amanda, Arwen, Bella, Linnea, Danielle och Erica spelade match med flera såklart. Det var Usm tror jag, tyvär blev det en förlust. Satt iaf med Ullis:) Sen gick jag hem till Nicke och vi lagade tacokyckling sen gick jag tillbaka till sporthallen igen och för att kolla på nästa match. Tyvär förlust där med! Sen gick jag tillbaka till Nicke och vi åt popcorn och godis och kollade på Ice age:D Sen så gick vi och lade oss:)

Imorse så skulle jag på match igen men vaknade klockan tre... Så missade både deras match och dammatchen, blev en förlust till tydligen och damerna vann:) Åkte hem vid 5 städa lite och ska nog snart fortsätta med det nu snart:)

Pusss

when you are in love

Åh, min munn gör ont nu... Kommer typ inte kunna äta något:(
Tog iallafall bara 45 minuter för min nya tandläkare för att göra några saker som min förra tandläkare skulle göra på 10-15 minuter så det var ju sjukt segt! Också gjorde hon hela tiden fel och var tvungen att fråga alla andra typ tusen gånger.

Fick iallafall i mig liiite av den underbart goda skolmaten. Gjorde lite ont men men:)  Sånt man får ta.
Nu är det en vecka kvar tills jag ska till loondon, om precis en vecka vid den här tiden så är jag i London tror jag:)
Sweeeeet.

Nej nu ska jag göra lite jobb jag. Skriver mer sen tror jag:)

Pusssss


Behind Blue Eyes

Har inte kunnat skriva något här idag för min blogg har varit lite konstig. Och nu när det är så sent så orkar jag inte skriva också ska jag upp tidigt imorgon för jag ska vara hos tandläkaren HALV 8!!! Oj oj, jag som oftast kliver upp när bussen går ifrån torvalla och sen rejsa ut till bussen. Vilket är 10 i 8, om jag inte kliver upp tidigt och går till skolan:)

Aja, ska chilla lite och äta godis nu, det är ju bra att göra kvällen innan tandis:) neråå.

Pusssss



Behind Blue Eyes

dreamteam

















♥♥♥ IFK ÖSTERSUND

talk like that

ÅÅÅH, kom ju på att ett nytt one tree hill har kommit ut idag. Nu tänker jag typ gå hem seriöst för jag får det om jag vill:)
Men då kommer jag ju inte jobba klart. Det är ju det..:( Aja vi får se hur det blir iaf! Längtar:D Haha värsta nörden typ men det är ju sjukt bra, så ni som inte ser på det kan ju börja med det:)

Pussss

missing you

Hejhopp. Sitter just nu och har naturkunskap, det är ju ganska tråkigt det faktiskt.
Igårkväll när jag kom hem så orkade jag inte skriva för det blev så sent. Var iaf i ängsmon och åt hos Nickes mamma. Sen var vi med Tina, Maniac och Crazy M. Vi gjordeinte så mycket. var mest ute i ängsmon. Sen drog jag och Nicke hem till Nicke sen åkte jag hem vid kvart över 11.

Imorse när jag vaknade så ville jag inte alls gå till skolan för jag var så trött men jag tog mig iväg iaf. Tog bussen för första gången på 1 vecka, så det var ju bra. Ska nog gå imorgon till skolan iaf.

Nej nu ska jag och Joel göra en tidslinje eller vad det var.. TRÅKIGT:(

pusss

i need a hero

Hade precis skrivit värta långa inlägget men sen försvann allting så nu blev jag sur:(
Sådärför tänker jag inte skriva mer än natti.

pusss

without me

Hej
Idag har verkligen varit en seg dag! Inte gjort någonting faktiskt. Känns som en söndag, undra då hur morgondagen blir?
Jag måste nog hitta en ny hobby snart innan jag ruttnar. Sitter mest bara inne nu för tiden. Förut var jag ute, tränade och gjorde saker hela tiden. Nu blir det mest att jag sitter inne framför datorn eller kollar på film! Så, någon som kan ge mig något förslag?:)

Imorse när jag vaknade och gick på toa så blev jag alldeles chokad när jag såg mig själv i spegeln. Jag är fortfarande inte van vid mitt korta hår och min lugg. Känns så konstigt, jag som alltid har haft så långt hår och hade lugg senast när jag var typ 5 kanske, då min mamma bestämde frisyr haha. Men det kommer nog med tiden, annars så är det ju bra att mitt hår växer ganska fort:) Fast ibland är det drygt också eftersom man måste gå till frisören så orfta. Fast jag har ju Matilda som kan klippa mig.

Nej nu ska jag spela gjenkriger:)
pussss

shattered heart

Åh, vilken underbar dag!
Först så var det skola, hade svenska och idrott. Idrotten var hur rolig som helst! Jag fattar inte hur man inte kan gilla den?:)
Aja sen när jag slutade gick jag hem till Nicke och duschade och kollade på film och kollade en massa bloggar.
Sen bjöd nicke mig på mat, snäll som han är:)

När vi ätit gick jag på basket! Oj, vilken match! Jämtland vs södertälje.
Var så sjukt jämn hela matchen och såklart ska det bli 2, 2 hela förlägningar! Mina nerver klarade det nästan inte! Det var mycket slarv så jag vågade inte kolla.. Haha. Men det slutade med vinst för jämtland! Så sjukt grym match! Ni som inte var där missade minsann något! Efter matchen så klippte matilda mig! Har lugg och kort hår! Har inte riktigt vant mig än men det kommer väl:)

Aja nu ska jag se någon film, någon som har något bra förslag på bra film?:)

pussss

over you

Tjabba:)
Nu sitter jag på skolan och har svenska, vi har börjat med medeltiden. Det är väl ganska tråkigt egentligen men vi läser ur ett häfte och svarar på frågor så det är ändå väldigt enkelt:)

Efter lunch så är det idrott och gud vad jag har längtat alltså! Trippelboll:D
Sen ikväll blir det basket och mys. Ska även klippa av mig håret.. Vågar jag?
Aja, nu ska jag fortsätta jobba. Snart lunch:)

Pussss

happy birthday

Idag fyller Britta år! Så hjärtliga gratulationer till dig Britta:-)

Hoppas du får en fin fin dag!<3

Nu ligger

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Kom precis ut ur duschen som var så otroligt skön! Så nu vet ni:) nu har jag iallafall börjat vända på dygnet igen. Förut på lovet så kunde jag ju vara vaken till sju på morgonen utan problem men nu är jag trött redan vid 8-9 men jag kan inte sova då för då skulle jag sova för länge och då skulle jag vara trött hela dagen istället. Så det blir nog bra såhär också då. Nu ska jag sova, sov gott allihopa. Pussss

If you have a bad day

Just nu sitter jag på skolan. Vi har börjat med programhantering. Nu ska vi jobba med InDesign, verkar roligt faktiskt. Det är bra också att det är en 100 poängs kurs men vi går ändå bara halva för vi är så duktiga tyckte dom.
För att få G i kursen så ska man inprincip bara använda programen, så det är ju ingen match det där då. Nej nu ska jag fortsätta göra. Skriver mer sen kanske.

Pussss

the arrival

Jag har blivit en nörd. En facebook nörd och en bloglovin nöörd. Det första jag gör när jag kommer hem och sätter mig vid datorn är att läsa bloggar. Sen när jag gjort det så går jag in på facebook för att spela Gjengkriger. När jag gjort det en stund och fått slut på liv, energi och ja så blir jag sur för jag inte har något att läsa eller spela. Fast då brukar jag trösta mig med gangwars, gör samma saker hela tiden där eftersom jag inte förstår det så bra. Sen efter det så kanske jag orkar kolla min bilddagbok, men oftast så trycker jag bara på ögat nuförtiden.. OCH efter det så sätter jag mig och uppdaterar bloglovin 100gånger i minuten i hopp om att någon har skrivit lite.

Nuså får jag snart en nys attack eftersom nicke letar skruvar ovanför mig och lådorna han letade i var ganska dammiga.

Imorse så gick jag faktiskt till skolan för jag är så duktig.

 

puussss


nu ligger

Nu ligger jag i sängen hos Nicke och ska nog vila en stund. Vi fick sluta tidigt idag ifrån naturkunskapen så det var ganska chill. Vid 3 ska jag och Britta ta en tur ner på stan, trots att jag är pank, hehe. Aja nu ska jag vila mig en stund sen göra inte ett skit.

Puss

you better run

Jag är helt slut som helst, för jag har skottat snö.
Ja, skottat snö och ja, helt slut. Imorse så vaknade jag av ett "bombumbangbong" ungefär, det var snön som for av taket och det var inte lite vill jag tala om. Jag har gruvat mig hela dagen för att behöva komma hem till detta men nu är det gjort. Jag och min mamma har nog skottat bort cirkus 100kg blöt snö, om inte mer! Jag som är otränad är sjukt trött nu och jag kommer nog ha träningsvärk av detta. Detta innebär att jag ska börja träna, för jag vill ju inte precis däcka i sängen (som jag nu gjort) efter att ha skottat lite snö, så nej! Nu blir det träning, hur träningen sker vet jag inte. Kanske ska börja med att kolla läget på fristilen nu när det är gratis veckan? Hmm jo, får nog bli så! Sen blir det väl någon mjuk start, börja promenera mer osv. Så nu vet ni det!

Annars så har min dag varit fin fin, fastän det var skola! Eller ja, matten var väl ingen höjdare men ändå, roligt att träffa alla igen:-) Sen så hade vi webbdesign, vi håller ju på med travel guiden så det är väl helt OK faktiskt. Sen skolan har jag bara slappat i sängen efter snöskottningen och kollat på one tree hill och nu har jag inga kvar på lager så jag måste börja vänta med att se dom, fy jag vill ju veta allting nu juu.

Nu blev jag irriterad för en liten fluga sitter på skärmen och vill inte här ifrån hur mycket jag än försöker så nu ska jag gå på toa och tvätta ansiktet och ja, sånt där.

pusss

you and I both

sitter på skolan nu och är mäkta stolt över att jag kom upp imorse:-)
har inte haft tid till att skriva så mycket nu i helgen men jag har mest bara slappat eftersom det var sista helgen på lovet..
Just nu så gör vi en travel guide, ganska roligt:-)

Aja, ska fortsätta fixa nu vettni.

pusss

Kom på någon du

Hej! Det är nille! Nu ligger jag här med fia och ska sova! :) skriver från touchen :) godnatt! Nu är det fia:) jag ochnicke ligger i sängen och ska snart sova:)

Nu har

Nu har jag nyss kommit hem ifrån morenska, som vanligt så blev det massa spel, sjungande och skratt. Idag så pussades dom också.. Nu ska jag och Nicke gå på affären och köpa <3popcorn<3 sen kolla på pokemon:d idag så kom britta till sverige:d:d:d så jag ska försöka träffa henne imorgon:) nej nu ska vi gå:) PUSSsss

people always leave

åååh vad skönt att det fortfarande är lov:-) iaf när dom andra inte har det hihi. Hursomhelst så hade jag en mysig dag idag:-)
Var med Petra och Matilda och sen åkte jaag hem och kollade på one tree hill, åh det är så spännande nu:-D
Men jag vill typ inte kolla för jag har bara 5 kvar och sen måste jag börja vänta i en vecka och åååh, det vill jag ju inte.

aja nu ska jag se 1 till sen inge mer också ska jag ta en huvudvärkstablett för jag har så ont i huvudet:-(

puss

just like before

Du är
Stålmannen
88%
Fantomen
84%
Kattkvinnan
75%
Batman
73%
Robin
62%
Hellboy
62%
Hulken
55%
Wolverine
52%
Spindelmannen
51%
Du är en godhjärtad person
med utomjordisk styrka som älskar
att hjälpa andra.

Testa vilken superhjälte du är!


Precis som förra gången, haha:-)

leave me alone

Dagens bästa=saftsoppa(L)
MM så himla gott:-) Annars så är nog one tree hill också dagens bästa, har legat och kollat på det hela dagen:-)




Jag ligger

Jag ligger fortfarande uppe och kan inte sova.. Det kommer bli jobbigt när skolan börjar eftersom jag vänt lite på dygnet:( jag skriver ifrån mobilen nu så det är därför det blir ganska kort. Mitt internet är lite konstigt. Jag kan vara inne på msn ock så, men inte bdb eller kolla någon Blogg så det var ju lite störigt. Men men, ska försöka få mig lite sömn nu. Puss och god natt

Because the night

Hej igen:-)
Nu sitter jag i nickes kök och gör ingenting. Vi kollar på Harry Potter filmerna, eller ja, nu har vi nog tagit en paus..
Idag så var jag ju på stan med Anna. Sen kom Bella också:-) Jag köpte ingenting eftersom jag är pankilank... Men Anna köpte en fin jacka så nu vet ni ju det:-) Efter en stund så kom skåne Alex också, var längesedan jag träffade henne så det var trevligt! Sen s¨å skulle vi gå hem. Jag och Anna gick med varandra eftersom hon bor ovanför Nicke numera så man ser henne oftare:-)

Sen dess har jag inte gjort så mycket, jag och Nicke har köpt lite godis och popcorn så vi ska fortsätta kolla på harry potter så nu måste jag gå eftersom den dummern satte på filmen:-D så tjarå.


Pusssssss

wordplay

Hej hopp:-)
Nu sitter jag och väntar på att anna blir klar så vi kan ta en tripp ner på stan, trots att jag är lite pank. Men det funkar nog bra ändå:-)


Annahjärtat och jag.

Nej nu ska jag ta och ringa och se vad som får henne att ta så lång tid på sig:-)
Skriver mer sen kanske.

Pussss

speed of sound

Hejhopp!
Just nu sitter jag hos Nicke och väntar på att han ska komma hem:-) Fast ska snart kolla på one tree hill så han kan komma efter det, hihi.

Idag så åkte Susanne, Sune och Linus hem. Så jag åkte hem imorse och sa hejdå sen åkte jag tillbaka till Nicke.
Har inte gjort mycket sen dess, han drog ganska snabbt och jag har mestadels kollat på one tree hill, det sista jag såg var så spännande men jag var tvungen att ta en paus för att diska.. Sjukt mycket disk, vill inte ens räkna hur många glas jag fick diska haha! Men det bryr nog inte ni er om tror jag haha. Snart är det london och nu har jag börjat peppa lite faktiskt, wiihoo.

Nej nu ska jag fortsätta kolla:-)
pusss

the rain

Första dagen på året nudå!
Igår kväll hade jag jätte roligt! Från början så var jag med Nicke, eftersom vi var ute så tidigt så fanns det inte så mycket att göra så vi gick mest runt på stan. Sen så skulle han på fest och då följde jag med Linn, Julia och Tim till kebabbaren istället. Julia och Linn åt medans jag och Tim satt breve. Sen så gick vi på fest vid brandstationen, hos Sofia Bäckman;)
Men klockan var typ halv tolv när vi kom dit så vi gick ganska snabbt eftersom vi skulle ner till badhusparken vid tolvslaget. Väl nere i badhusparken så var det knökat med folk och man hittade många som man kände:-)

Sen vid 1 så gick vi till kebab baren igen för lilla Linn frös. Där satt vi ganska länge innan vi följde med Tim till bussen som aldrig kom.. Sen så gick dom till Linn och sov och jag gick till Nicke som var på någon fest. Sen gick vi hem och sov!

Idag så har jag inte gjort mycket, varit och handlat tills ikväll med mamma och Susanne och snart kommer Nicke hit också!
Ikväll vet jag inte riktigt som händer, återstår väl att se.

puss och ha en bra fortsättning på det här året!

RSS 2.0