sucka for love

Nu är det banimej inte mycket kvar av skolan alltså. Tänk vad skönt på sommaren. Behöver inte göra mycket alls. Bara göra vad man vill utan att känna tvång för lite läxläsning eller att gå och lägga sig tidigare.

I sommar ska jag åka på road trip om Jannelito fixar körkort, skulle vara fett det alltså. Roligast om vi bara tog med oss pengar och kläderna vi hade på oss. Mindre packning, haha. Nej men det skulle sitta fint med Janines körkort.

Sen är jag sugen på en utlandsresa, antingen grekland (3veckor?) med Linn om inte vi får följa dit så är jag och Janine sugen på någon resa i augusti, vem vill hänka? Då kan man ju hyra en lägenhet och ju fler man är ju billigare blir det ju. Så om någon är sugen på att följa så DO IT! Haha. Men nu ska jag fortsätta jobba, eller ja? Jobba?!? Vem har typ INGENTING att göra nu då? JO JAG JAG JAG!!!:D Fett skönt. Har 3 uppgifter klar, 2 hemsidor och 1 flash spel, Nicke do you wanna help me? Heeej dåååå

pussss

disco daggar

För att övertala mig själv om att daggmaskar inte är så äckliga och dumma så ska jag kolla på Harry och disco daggarna.


Hövva för maskar alltså..

will I am

Sitter här mätt som en mättis. Var nämligen ner på taco bar med Linn och Petra, gott var det. Men de som jobbade där verkade ju ha käkat glö sylt eller något. Fy vad de stirrade, ogillas. Aja, gott var det ialllafall.

Nu sitter jag på stöd lektion och ska försöka få bort lite skit jag har kvar att göra. Snart klart alltihop.
Längtar tills jag får hem snygg tröjjan också... me like


my heart will go on









Alltså, haha vart fan lär man sig sjunga?

Haha och sen kollar man på det här!:D

fidelity

Okej, vem är så jävla grym!? Jo JAG!!! Från 20% frånvaro pågrund av sena ankomster på morgonen (Gillar att sova länge på morgonen) så ligger jag numera på 0% fatta vad jävla bra jag är!:D Haha. Skulle bara skriva det, haha.

youre guardian angel


Tycker det är hemskt jag.. Efter videon dödar dom bebisen.

heartless

Glad tjej idag, fick pengar ifrån karamellkungen sen jag jobbade i påsk idag. Klirr i kassan, tyvärr kan jag inte sätta sprätt på dem själv även om jag hade velat det. Nej jag måste köpa student presenter jag, till Paula och Nicke. Men vad ska man köpa lixom? Haha. Aja, får klura på det där alltså. (Paula vad vill du ha?)  Men ska köpa en morsdag present idag också, då vet jag vad det är jag ska köpa. Kosta  vad den kosta vill, mamma gillade den. Haha.

Nu ska jag göra en hemsida, började på en hemsida om IFK men ska göra en om mig själv istället, haha. Härmar Janine lite men så kan det vara. Nu ska jag fortsätta jobba. puss'N


papaya coconut

Idag så var det ju as fiint väder:)  så jag har legat o solat ett tag nu.
Imorse så ringe Janine och ville äta så jag följde snällt med och åt hamburgare på
kebab baren. Gott var det, haha. Sen så gick vi och satte oss på apberget i solen med
en varsin mjukglass i handen och det var jätte varmt och skönt:) Satt där ett tag innan
vi gick till biostaden och Janine köpte biobiljetter sen gick vi tillbaka. Nicke anslöt sig ett tag också. Sen åkte Janine hem och jag gick upp till Nicke en sväng sen ringde han och sa att jag skulle gå ner på stan så jag gick dit och sen åkte jag hem och satte mig i solen.

Får väl hoppas att jag får lite brunfärg av dagens solning och inte bara massa fräknar haha.

Igår var det soft, hängde med Britta och Lisa mestadels av kvällen. Var hos någon jobbig brud, haha.
Sen gick vi upp till Nisse men vände lika fort. Sen gick jag och Nicke hem och sleepa.


if you belive

Vill hitta ny och bra musik är det ingen som kan skriva någon bra?:) Kanske till och med skicka spotify lista?♥

hometown glory

Nu var det ett tag sen. Men jag har haft mycket att göra, hihi.

I torsdags så fyllde jag ju år:) Så på morgonen så vaknade jag rätt tidigt. Gjorde inte så mycket, städade och fixade. Sen gick mamma och jag och handlade, blev kött och potatis. Mums. Sen efter det gick jag och mötte Chrille och Jamie, sen hoppade vi lite studsmatta sen kom Nicke:D Så fikade vi lite sen åkte Chrille hem och vi andra åt mat, as gott var det:)



Sen när vi ätit så gick jag ner till lillänge och väntade på att Petra och c/o skulle komma och plocka upp mig, mycket snällt. Dom kom efter cirkus 10min. Så åkte vi upp till motorstadion. Fick snygga dressar och satte oss i gokarten. Det var jag, Johan, Petra och Frida som körde. Ifrån början vågade man inte gasa på något alls men efter ett varv slirade man på as mycket, fett skoj. Det slutade med att jag och Johan fick dom 2 bästa tiderna så vi ska få köra igen. Vet inte ens vad tävlingen går ut på? Haha. Aja, fett skoj var det iallafall. Tack, återigen att jag fick följa med.



Orkar inte ladda upp fler bilder för det tog sån tid:) Men rolig dag var det iallafall.
puss

happy b-day

Min dag!:)

kingston town

Blev ingen gokart ikväll men imorgon blir det åka av:) Var så fult väder så.
Så istället ska jag åka ner till Nicke nu och äta lite och umgås sen ska jag åka hem igen och sova eller kolla på film eller nått. Kanske pluggar lite också, vem vet?:)

Imorgon är det ju min födelsedag också, vet inte riktigt vad jag ska hitta på:) Eller jo, åka gokart då men!:D Vill hitta på något på kvällen iaf. På fredag är det gamla 9röds klassfest också tror jag! Fan vad roligt:D

Aja, ska ut till bussen nu! Pusss

breathe slow

Hejhoppppp. Just nu sitter jag och har mediekunskap. Inte allt för roligt, men jag har endast en sak kvar där. Gör jag den bra kanske jag landar på ett VG, haha! Jag har typ inte gjort någonting där. Men han sa att han satt 2/5 på VG. Så gör jag bra ifrån mig på denna uppgift så. Det var ju roligt att höra.

Ikväll blir det gokart, Petra har vunnit en tävling så ska åka med henne, Janine, Linn, Johan och en okänd än sålänge. Men det ska bli as roligt att köra lite, har inte gjort det på några år så. Haha lär ju vara värsta pussyn och inte våga göra något. Kommer typ stå still haha. Närå, kommer rejsa ifrån allihopa. Haha närå skämt åsido.

Efter jag kört så vet jag inte riktigt vad det blir, kanske häng med ovanstående en sväng? Skulle väl inte sitta helt fel. Sen ska jag hem till Nicke och sleepa där. Och imorgon fyller jag år!:) Haha. Fy sjutton! Fick en tidig present utav Nicke, en sån där som jag hade länkat till för något inlägg sen. Satt med den hela kvällen igår, haha. As skönt:)

Igår så hängde jag fett med Chrille efter skolan, det var trevligt det som vanligt. Sen åkte jag hem ganska tidigt för jag var jätte trött så jag somnade runt 11, haha vad har hänt med mig? Förut var jag uppe hela nätterna utan problem men nu är jag typ trött vid 6-7.

Aja, kommer ju upp på skolan dagen efter iallafall. Har gjort det i typ 3veckor nu så jag är as stolt.
pussss

sucka for love

Hihi snart fyller jag år, vill jag det eller? nää! fy sjutton,mohaha. Nejdå men jag vill typ inte fylla år, blir ju 17 och vad är det för ålder? Känns inte lika roligt att fylla år längre heller. Förut var man ju typ as glad en månad innan men nu glömmer jag typ bort att jag snart fyller år haha. Aja, har tänkt lite på vad jag vill ha och jag vill ha:

http://www.roligaprylar.se/Orgasmatron.html
Pengar
Ny telefon
Presentkort
och ja.. typ inge mer:D haha

Jai ho

Ja idag så blev det ju ingen skola för min del, känns som om jag har haft lov i en vecka nu eftersom förra veckan var det ju praktik. Jag var på kastalskolan, haha. Jag fick städa brunflo de 2 första dagarna sen onsdag och torsdag var jag inte där pga nationella prov i MA och på torsdagen skulle jag till tandläkaren men missade tiden, haha. Sen på fredagen var jag med Olle och hade idrott hela dagen. Så det var ju inte mycket alls jag fick göra, inget som var speciellt jobbigt iallafall.

Men imorgon blir det back to school, börjar med NP i MA, känns inte så lockande eftersom det jag gjorde förra veckan var tydligen det lätta och jag tyckte det var svårt.. haha. Sen ska vi ha lite prat om hur en bebis blir till tydligen? Aja, Ida tycker ju det behövs så.

Idag var jag inte på skolan för att jag var på kurs inför mitt sommarjobb, blev en heldag där. Var ganska chill. Roligt att Anna, Ullis, Maria, Bella, Amanda och Jennie också fått jobb där så man kännde någon:) Blev litte smått pinsamt där ett tag men det ska jag inte gå in på, den som är jätte nyfiken får väl fråga:) Sen så gick jag hem och sen drog jag ner till tandläkaren. Hövva, gick bra iallafall. slipade tanden lite sen fick jag gå hem. Ikväll blir det nog häng med Jeppeboy, eller får se. Kanske må plugga lite nu eftersom det snart är sommarlov!<3 hihi.


hey sexy lady

Haha, Joel länkade! Han länkar alltid skojiga saker han!



Haha kanske inte så rolig, men liiiite va?:)

it wasn't me



fyfan... (klicka på bilden)

Missin' u

Nu är det fint väder ute, grönt är det också! Fett skönt! Frågan är ju varför jag är inne? Inte länge till säger jag bara, adios!


broken-hearted girl

det är inte såhär det ska vara...?

todays name

En annan har ju namnsdag idag!:)

my ohana


min lilleb och jag


min storas och jag


min mam och jag


min nicke och jag

Miss halfway



Grattis på namnsdagen LINN och LINNEA!♥

only hope

Ojoj tiden bara flyyyyyyyger iväg ju. Snart är det sommarlov och jag måste börja ta tag i mig själv OCH skoluppgifterna.
På senaste dagar har jag inte gjort allt för mycket. Hängt fett med Chrille, träffat Nicke<3, praktiserat men om min praktik vill ni nog inte veta, haha.

Idag var det nationella prov i matte.. IG stod det i pannan på mig...! Efter det så hängde jag fett på skolan innan jag åkte hem. Sen hände det bajsskitidiotiska saker så :@ på det. Sen åkte jag iväg till jämtkraft arenan för det skulle tränas. Det gick fin fint det. Självaste landshövdingen var där, vad nu än hon är. haha! Aja, nu ska jag dricka trocadero och kolla på into the blue, paul walker är ju med. snyggingen. Pusss

into the blue

haha jag dör
http://www.pajen.se/filmklipp/osorterat/camsex.html

i did nothing wrong


t00 c00l 4 u

i will remember you

ikväll orkade jag plocka fram mina undan plockade känslor och skriva en novell om det till svenskan, det känns för jävligt.
men det är som petra sa, en novell går nästan inte att skriva om man inte varit där och upplevt det. nu kommer detta ligga och gnaga på mig åtminstonde hela kvällen. kanske hela dagen imorgon? hela nästa vecka? det är något jag aldrig vet själv, därför väljer jag att lägga det bakom mig. hur mycket jag än vill så går det inte att få detta ogjort.

ooh happy day

PUSSSSS! till alla. För nu har jag svenska och vi har tema kärlek, thihi puzzzzaaaah.
Närå, men ja, sitter på svenskan nudå. Hann i tid idag men först glömde jag datorn hemma och fick kuta in igen och sen när jag kommer ut så glider bussfan förbi.. Jaha då fick jag vänta på 10 i bussen och när jag tar den brukar jag alltid komma lite sent men idag gjorde jag inte det så det var ju as nice. På skolan så fick vi prata om kärlek och beskriva vad kärlek var i en mening, förstår ni hur svårt det var eller?  haha sen fick vi rita kärlek UTAN något hjärta:) ritade basket och min familj, hann inte rita dit Nicke picke men han är ju kärlek för mig:) Sen nu så har vi skrivit en chatt dialog och nu gör vi ett litet manus till en kort kärleksfilm! Blir as bra det, haha!:)

Aja, tråkigt inlägg men hade inget bättre för mig!
pussaaa

i only want to be with you

Idag så har jag och Nicke varit tillsammans i 2år!♥

the man who can't be moved

Jag och Chrille var ju och tog kort på hundarna för ett tag sen på travet, det här blev resultatet haha. Ludde är ju iallafall fin:)


Foppa!



Ja och det här är Ludde dåå:)





































Bilderna är tagna av gladatassen.se

happy birthday










GRATTIS NICKE PÅ 19-års dagen!!!

jag älskar dig


angels

Hej allihopa!
Haha närå. Kul, ja!

Igår var en trevlig kväll:) Först så var jag på skolan, hände inte så mycket där för min dator är knäpp så ja. Sen så åkte jag hem och gjorde typ ingenting alls, satt vid datorn lite. Vid 6 tiden åkte jag ner på stan för att köpa musikdirket biljetter till mig, Lina och Frida. Jag tyckte det var as tråkigt och somnade ett x antal gånger men Görda han var bra han! Synd att han inte vann något. Efter det så var jag med Lina, Frida och Tove och vi gick bara runt och sen så hängde jag med Chrille, Mats och Max resten av kvällen till 2 typ. Träffade Nicke vid 00.00 och sa grattis också:) Kan ju inte glömma att skriva att jag träffade Jannelitoo också, det var roligt:D

Sen vid två gick jag ju hem till Nicke, höll ju på att dö! Frös så jävla mycket! Sen vid 4 kommer nicke hem och gör så jag fryser ännu mer:( Aja, funkade väl. Sov med alla kläder på och 2täcken haha.

Imorse så klev vi upp ganska tidigt, åkte till Nickes farmor och åt tårta. Där var det massa folk. Sen gick jag hem och satte mig och solade 40min och nu ligger jag här i sängen. Ska snart ta mig ner på stan och kika på basket sen blir det kaos kvällen med någon, vet inte än haha. Men tror Chrille skulle dit och Sandra:)

Aja, skriver mer seeeen någon gång.

puss and double peace
 

RSS 2.0