ingen bra dag

..som hittills har varit ganska bra endå.
Det som var dåligt var att jag klev upp alldeles för tidigt för att gå till tandläkaren, trors min sovmorgon. Då ringer kärringjäveln och säger att dom måste flytta tiden tills på torsdag. Det var ju schysst.
Så vid nio när jag kom till skolan så hade vi svenska, förberedde inför nationella, jag får verkligen rysningar i kroppen. Sen hade vi lång rast efter det engelska. Där hade vi lite drama, helt ok.
Efter det så var det lunch, taco biff och kokatris. Inte så gott tycker jag, biffen är alltid så stark också får man ingen lingonsylt till.. Sen hade vi matte och jag förstår verkligen ingenting! Snälla, hjälp mig?!
Jag gjorde ett tal under hela mattelektionen. Great!
Sen var det idrott, skidskytte. Grymt kul, men det kändes verkligen i halsen. Någon som vill byta hals?
Jag har varit sjuk  eller ah, haft hosta i två månader sen frisknade jag till, trodde jag iallafall, och nu kommer den tillbaka. Great! Snart ska jag iallafall iväg och kolla på träningen.. Sen ska jag ner till Nillepille lingonkille, hihi. Där måste jag göra matte! Mindre great.

PUSS!

om du lämnar mig nu

Idag var skolan chill. Först var det so, kollade på film. Efter det var det svenska-där jag inte gjorde någonting. Sen var det idrott. Vilken lyckad idrott! Bäst, haha! En klockren jävla brud kommer in och säger vad vi ska göra, vad händer? Jo, hela klassen gör som hon säger. Inga, "men åh" "näe vad tråkigt" alla bara gjorde det. Det var fantastiskt! Vi hann med att spela spökboll, spela basket, fotboll och spring katt & råttan. Mycket mer än vad vi skulle hunnit med om vi hade Åke. Då kanske vi skulle hunnit ta fram redsakepn till spökboll.. Slutet var ändå bäst! Vi som spelar basket i klassen ställer oss i mitten för att säga sonics. (Ren vana) haha. Åh, vilken härlig lektion! Sen var det lunch, fisk. Min fisk var inte så god.. Sen hade vi spanska. Helt okej! Sen slutade vi. Då gick jag hem till Nicke och väntade på honom. Sen så åkte han till torvalla och jag hoppade av på stallvägen och gick hem. Ja, och nu sitter jag här. Väntar på att Nicke ska komma.

PUSS!

sofiablidberg

Jag hade ett nyårslöfte, och det var att inte komma försent till skolan.
Tror ni att jag har lyckats?
Såklart att jag har!

Sen så har jag inga fler nyårslöften, det blir för många att hålla.
En sak är iallafall säker, det är att jag ska klara det terminen ut!

PUSS!

RSS 2.0