Who am i to say

Nu ligger jag här och snorar, hostar och kliar mig i ögonen. Ikväll så ville min allergi komma fram och busa. Vad för allergi jag har det vet jag inte men störig är den.

Idag efter skolan så gick jag till Nicke sen gick jag till wargen och träffade Britta och Olivia. Jag och Britta gick ner på stan, gick på banken i hundra år. Sen gick jag tillbaka till Nicke. Sen drog han och körde och jag gjorde ingenting. Sen när han kom tillbaka så kollade vi på Prision brek, bra som vanligt. Sen mös vi lite och sen gick jag hem. När jag varit hemma en stund så gick jag och Foppa på en lång promenad, vi träffade Nicke också. Sen gick vi in och nu sitter jag här och gör ovanstående. Nu ska jag sova så jag kommer upp imorgon, mamma är ju inte hemma så vi får se hur det går!

Puss och god natt

ooh child

Nu sitter jag på skolan. Vi kollar på bilder som vi tog förra lektionen. Haha. Idag var det sovmorgon så jag sov hos Nicke. Sen åkte jag  hem, gick ut med Foppa sen åkte jag till skolan. Kul att vi alltid är typ 8pers, hehe. Aja, nu kanske jag ska fortsätta kolla på redovisningen.  Skriver mer här sen kanske, har ju blivit ganska dålig på det... Hehe.

Pussen

never let me down

Jahapp, nu har jag inte skrivit på jääääääääääääääääääätte länge.
Vad har jag gjort nu då? Jag har nog mest slappat, som man ska göra på en helg. Haha, orkar faktiskt inte skriva så mycket om helgen. I fredags så var jag med Britta på föreningsfotboll och sen kollade jag, Britta och Nicke på film på kvällen.
Sen kommer jag typ inte ihåg mer, haha.

Nu så har jag matte, men  jag är klar. Haha tråkigt det ärrr. Efter lunch så är det webbdesign.
Sen sluuuut. Då vet jag inte vad jag ska göra.

pussss

what if you

Tänkte skriva lite innan jag lägger mig och läser. Min dag har mestadels varit tråkig. Jag har bara suttit framför datorn känns det som. Bakade kladdkaka och då kom Nicke en stund, sen när han ätit den så följde jag han till park där han skulle träffa Martin. Sen åkte jag hem, kollade på lite youtubeklipp och laddade ner musik. Jag kollade också på lite sex and the city. Sen ville mamma att jag skulle åka och köpa bröd så då gjorde jag det, skönt med lite frisk luft.

Just nu är jag trött, ska läsa lite, kanske se på ett eller två ansnitt sen sova..

God natt och puss och kram

let's stay together

Nyss kom mamma in med en bok som hon hade köpt till mig. Så ikväll blire till att läsa "Tusen gånger starkare"
Snart ska jag gå ut och hjälpa henne att sätta ner en blomma i rabatten. Efter det blir det kladdkakebak och sex and the city till det.

Idag så var ju jag ledig på förmiddagen och när jag kommer till Nicke så ringer Alex och säger att det inte är någon webbdesign, synd. Så jag fick åka hem igen. Hemma så har jag slipat lite på min artikel och kollat på SATC.

Skriver med ikväll.
puss

These arms are letting you go

Nyss var jag hos tandläkaren. Lagade ett litet hål. Jag är fortfarande snurrig efter borren. Är det bara jag som blir det eller? Annars så gjorde det inte så ont. Jag hade ju bedövning! Men det känns så obehagligt.. Plus på det var väl att jag hade en spricka i läppen också så nu gör det oooooont.

Nu ska jag ta min kära cykel och cykla till skolan tror jag! Skriver mer sen, tror jag!

pusssen

Let's go crazy for each other and lets just fall in love

Nu ligger jag i sängen och är sjukt hungrig. Det som jag fått i mig idag är en macka och en hamburgare på donken med mamma. Jag köpte även en adidas tröja idag, så himla sköna! Synd bara att dom ska vara så dyra!

Aja, idag så var det ju något med media. Vi skulle ta kort, typ som reklam grejs. Det gick väl bra. Sen så slutade vi. Då gick jag till Nicke och då gick vi ner på stan. Där så träffade vi Britta och Brittas kompis Sofia. Sen kom min mamma och då gick vi och åt. Sen gick jag och mamma på stan. Jag köpte tröjan också fick jag ett par vantar! Så det var ju najsigt. Efter jag följt mamma en bit till hennes akvarell kurs så gick jag till Nicke. Vi kollade på prision break sen så åkte vi till Malin på boda borg och dansade dansmatta. Inne på laserhallen luktade det skit, om någån ville veta!!!!!!!! Sen gick vi upp till Nickes farmor en stund sen tog Nicke bussen hem och jag cyklade.

Så nu ska jag nog göra mig något kvällsfika, kolla på SATC och sova! Så ha det bra tills vidare
puss

If you are what you say you are, a superstar

Nu sitter jag på skolan, vet inte ens vilket ämne jag har, haha. Det är ju bra!
Aja, vi ska iallafall ta lite kort idag tror jag! Kul! Aja, nu ska vi fortsätta! Skriver mer lite senare!
PUss

I can't make you

Nu har jag kollat på några avsnitt av SATC och ätit frukost. Nu ska jag gå ut med min lilla fula hund och gå en långispromenad. Eller ja, vi ska gå i ungefär 40-60min. Jag måste ju hinna hem och klä på mig osv för jag börjar 12.30
Men men, nu ska vi kila ut. Hoppas det är varmt ute!

puss



Dream a little dream

Nu har jag kollat på några avsnitt av SATC. Gud, älskar den serien! Så nu blir det snart till att nanna.
Kom på att snart är det julafton och jag har inte kommit på vad jag ska köpa för julklappar, inte ens vad jag vill ha!
Eller jo, jag vill ha en adidas tröja. Men den införskaffar jag mig nog nästa månad då får jag pengar. Men jag kan ju alltid önska mig en till? Hur som helst så är det ju iallafall mamma, Paula, Anton och Nicke som ska få julklapp, än så länge. Jag kanske köper till några andra också.. Men men, vi får se hur givmild jag är. Kanske bättre att inte ha så många att köpa till, då kan man ju kanske köpa lite dyrare? Aja, slut om jul, haha vill inte tänka på snö. Eller egentligen vill jag det, jag vill åka skidor/snowboard! Det är ju hur roligt som helst, och mysigt är det också. Men än så länge är det höst och det finns många fina färger.

Min dag har iallafall varit bra! Först så var det ju skola och matteprov. Sen gick jag hem till Nicke, väntade på honom kanske 3.5h sen åkte vi till hans farmor och åt lasagne, hur gott som helst. Efter en stund så åkte vi hem till Nicke igen och gjorde inte så mycket. Vi spelade bloons, haha vet nörd-varning, sen så kollade vi på klart Robin Hood. Efter det så mös vi lite sen åkte jag hem. Tänkte egentligen sova där med han var så trött och då tänkte jag att jag kunde sova där nästa måndag istället och hoppas på att han är lite piggare! Vilket jag inte är nu. Eller jag är pigg men ändå trött, vad är man då?
Jag är hur pigg som helst på vardagskvällarna men på helgerna så vill jag inget annat än att gå och lägga mig klockan sju på kvällen. Vad är det med mig? Haha.

Aja, hur som helst så ska jag försöka sova nu. Ska bara packa upp lite SATC så jag har något att vakna upp med imorgon. Sov gott och god natt och dröm sött allihopen
PUSSEN

everytime we fight, I learn more and more how to live without you

Idag så vaknade jag 07.35 då skyndade jag mig att klä på mig och fixa till mig. 07.55 var jag påväg till Nicke för att väcka han. Då har han varit uppe sen klockan sex och väntar på Totte. Så det var ju jahapp för mig så jag fick sitta hos Nicke en kvar och sen åkte jag till skolan.

Där var det matteprov och jag hoppas att det går bra för annars=döden, hoppas hoppas.
Sen efter det slutade jag. Så nu sitter jag här, hungrig som en gris eftersom jag inte hann äta frukost imorse.
Ska nog åka hem och äta och gå ut med Foppa. Men jag vet inte, kanske ska göra en skoluppgift.

Aja, pössen.

a car driver

Hehe idag har jag kört bil, för första gången i mitt liv. Har kört när jag var liten i knät men då trodde man typ att man körde. Haha fy vad roligt det var! Haha hoppas ingen såg för dom måste ju trott att vi var knäpp haha. Jag var då alltså inte allt för bra på att kööra. Men det kommer väl det med någon gång. Nu ska jag fortsätta med matten eftersom det är prov på måndag. Måste göra klar en artikel också. Men jag måste ha någon som vill bli intervjuad! Vem vill? HAha.

Aja, nu så ska jag hjälpa mamma sen göra matte.
PUSSSSSSSSSS

ghetto gospel

Vilka är det som läser min blogg?:) Skriv nu!


???????????????????????????????????
?
?
?
????????????????????????
?
?
?
?
?
?
snyggt va?

so sick

igår blev det inget inlägg. Interner på skolan funkar inte och när jag kom hem så städade jag och sen kom Nicke. Han sov hos mig så det var mys!

Imorse så var jag nära på att komma försent för det var så svårt att få upp Nicke.. hehe. När jag kom till skolan så hade vi svenska. Vi skulle beskriva vårat rum, detaljerat ett helt a4. Jag har nog aldrig gjort så många stycken i en text, haha. Sen så lekte vi blinkleken haha, jag kan typ inte ens blinka med ett öga ock typiskt att det blev jag som blev blinkardödaren. Ingen fattade att jag dödade dom..:( Sen så hmm.. Kommer jag inte ihåg mer av vad vi gjorde på svenskan. Men den var rolig iallafall.

Sen var det lunch, gott som vanligt. Bäst är ändå gurka med vitlökssås!!!!!! MUMMA!
När jag ätit mig mätt så åkte jag till Nicke för att hämta gympakläder och tejpa hälarna. Sen åkte jag till skolan.

På väg till idrotten så gjorde Scobiedobi illa mig så jag höll på att ramla, då tog jag tag i han och då ramlade han nästan haha. Men han stukade nästan foten så det var nästan synd om honom..
(Samma sak hände mig och alex men då var det alex som höll på att ramla men det var jags om ramlade haha)
Aja, på idrotten var det orientering. Jag SPRANG med Alex och  Christoffer, haha jobbigt! Men men, det gick ju bra!

Efter skolan så cyklade jag till Nicke och vi spelade bloons, vilket jag ska göra nu eller om jag kollar på SATC. Vad tycker ni? Aja, jag kanske skriver ett inlägg senare eller så gör jag det inte!

PUSSISAR

we'll walk in fields of gold

Mina fetknoppar till katter vägrar flytta på sig och nu börjar mina ögon svälla, underbar kväll. Nu ska jag nog ta ett täcke och lägga mig i soffan för jag har inte själ till att flytta på de små fetknopparna. Frågan är om jag har muskler till det, hih skoji.

aja ville bara säga det till alla så nu vet alla att jag sover på soffan..
oskön puss

Upgrade U

Nu sitter jag här i min säng, jag kan inte lägga mig för mina katter ligger på täcket och tjockar ner sig, hehe.
Men men måste väl jaga iväg dem någon gång!

kycklingtacosen var som vanligt jätte god och filmen vi kollade på var väl okej! Den var inte så rolig, hehe.
Sen så mös vi lite och sen duschade vi. Sen städade vi och sen så eldade vi ett stort tomtebloss:D balla bilder tog Nicke, jag stod för konsten:



Puss och godnatt på er.

jag köpte cola

Alltså, seriöst! Hur lipig är jag inte? Det rinner tårar när jag kollar på idol, haha jag blir så glad för dom som går vidare och ledsen för dom som är så jävla kass,  haha! Jag fattar inte hur en del kan tro att dom är bra. Aja, roligt för en del, för andra inte!

Nu står det en kycklingtacos i ugnen så nu ska jag och Nicke snart äta det och kolla på någon film.
Sen ska jag väl åka hem och kolla på satc, nu när jag äntligen fått till det igen! pusspådet

HEJDÅRÅ!

nothing is real til' it's lost

Nu sitter jag på skolan och har medieprpoduktion. Det är väldigt tråkigt. Vi ska intervjua en person sen skriva en artikel om det. Det är sjukt svårt att komma på något bra. Men jag tror att jag ska skriva om storsjöbadets ombyggnad. Haha, nu vet ni det! Aja, sen efter skolan så ska jag hem till Nicke. Ska nog kolla på SATC om jag inte sover en stund. Börjar få lite ont i huvudet. Men jag slutar ju om en och en halvtimme så det är ju skönt.

påminnelse till mig själv: Göra klart fråga 5 och fortsätta med intervjun.
Där fick ni veta vad jag ska göra hemma.

Aja, hela klassen är ju typ klar med arbetet och jag har bara börjat med frågorna.. känner att jag måste jobba ikapp nu!
Hare bra, skriver ikväll!

PUSSAR OCH KRAMAR

i will allways love you

Jusst nu så känner jag suget utav en hallon-blåbär-varmakoppen så det blir nog till att göra en sådan till sex and the city kollandet.

Idag så hade jag först sovmorgon till 12.30 det var skönt. Så jag stressade ut med hunden och sen så cyklade jag förbi Nicke. Där bytte jag skor och slängde soporna innan jag åkte till skolan.

Väl på skolan så kommer jag inte ihåg vad vi hade för lektion, men tråkig det var den! Henrik, läraren var så osäker på sig själv och därför blev undervisningen bara tråkig. Vi hade rast kanske 10gånger också. Sen när lektionen var avklarad så cyklade jag till Nicke. Där var Nicke och Görda, dom gjorde något till sitt album. Jag fortsatte lite med skolarbetet för att få det klart. Sen gick Görda och då kollade jag och Nicke på Prision break! Sen retade jag honom lite och sen åkte jag hem!

Hemma så städade jag lite, lite och sen åt jag lasagne! Jag var ute med Foppa också. Sen så åkte jag och träffade Nicke en snabbis och han hjälpte mig med SATC så nu kan jag kolla på det! Haha nördar det. Men det är faktiskt helt okej.

Nu ska jag sluta nörda här och nörda satc.
PUSS

Those dancing days

Pigg och kry
gó och glá
det är så det ska va

-jag är motsattsen

Just nu ligger jag i min säng, dricker lite varm hallon-blåbärssoppa och fikar macka. Mitt ena öga är alldeles ihopsvällt
och det är jobbigt! Det betyder att jag måste ha glasögon som ett hjälpande öga, tror nästan att jag ska börja ha dom i skolan så jag inte slutar som en jag-har-suttit-vid-datorn-för-mycket-dålig-syn för det skulle ju inte vara någo roligt!
Min näsa rinner oavbrutet och jag ställer samma fråga som de flesta: Hur mycket snor finns det egentligen i näsan?

Hur som helst så var det skola idag, första lektionen bestod utav matte. 3 timmars matte, det är drygt! Och man blir less, men jag har nästan hellre 3timmars matte en gång i veckan än kanske 40mins pass 4gånger i veckan. Då hinner man börja komma in i det också! Efter det så var det lunch, den tillbringades med Scoobie eftersom ingen annan ville sitta med oss, hehe. Det var trevligt! Det var förresten kovstroganoff m ris. Det var gott. Det bra med JB är att man får gurka till maten, det är mumma det! Ibland har vi sådann lyx att vi får vitlöks-sås till då blir det extra mumma för mig, men inte för Nicke:(

Efter lunch så var det webbdesign, det var lika roligt som  vanligt men ibland går det för snabbt och jag hinner inte riktigt med att skriva av koderna, då blir det jobbigt eftersom en kod är bara massa krussiduller känns det som. Men tillslut så fick jag till mitt fotoalbum så nu är jag mäkta stolt, haha!

När jag hade slutat för dagen så åkte jag till Nicke, jag hade en huvudvärksdag idag, inte roligt men hur som helst så kom jag till Nicke och då så mös vi lite och sen gick vi ner på traktören och köpte tacogrejjer. Sen när vi kom tillbaka så var Görda och hälsade på, sen gick han och då gjorde Nicke middag. Sen kollade vi på film, scary movie 3. Jätte bra och jätte rolig! NOT! Hehe kände för det där not, haha.. Dags för att lägga sig kanske.. Aja, sen hjälpte Nicke mig med cykeln, det var snällt! Sen så cyklade vi till mig, jag sprang in och lämnade cykeln sen ut till busshållsplatsen för Nicke skulle hem på en gång.. Men han var ju snäll som hjälpte mig hem med cykeln så jag inte behövde ta två! Sen åkte ju han hem, men innan det hann vi ta lite bilder, haha.

När jag kom in igen så satte jag mig i köket och pratade lite med min kära mor.
Sen nu ligger jag i sängen och ska sova. Kanske kolla på lite sex and the city, är fast!

pussiluss

Little white Lies

Jaha, nu har helgen gått! Huvva vad tiden går fort nu när skolan har börjat. Helgen hinner ju inte ens börja innan den tar slut!
Så, vad har jag nu gjort då? Jag har varit med Nicke, varit på stan, varit och ätit tacos hos fröknarna Lindmans med besök av Alex också. Vad har jag mer gjort.. Jag har börjat kolla på sex and the city, börjar bra iallafall. Hoppas det förtsätter så också.

Jag är verkligen hur trött som helst nu på dagarna, känns som om jag skulle kunna kliva upp på morgonen, gå på skolan, komma hem ifrån skolan och sova tills skolan börjar igen och fortsätta så. Kanske klämma in någon mat timme eller något.
Det skulle ju sitta fint, fast ändå inte.

Just det ja, i helgen förgyllades min knasiga dröm, haha! Därför tänker jag inte skriva den här utan är någon så nyfiken så får den väl fråga någon annanstans, haha! Den är väldigt annorlunda faktiskt och pinsam.

Men nu tror jag att jag ska se på ett sex and the city program och ta en kokosprick!
puss på er alla!

sexual healing

Nu ligger jag i min säng, jag har min lilla söta hund som sällskap. men han ligger mest bara och fiser, trots att jag var ute med han för bara någon timme sen.. aja, hundar..

idag så var det ganska roligt på skolan, iaf datorkunskapen men engelskan var lite tråkig!
sen efter skolan så gick jag till nicke, vi åt och sen gick på domus och fikade. jag fick en jävla apelsin smakande tårtbit, och den smakade apelsinchoklad och det är den äckligaste smacken jag vet! men jag åt iaf lite! sen så gick vi på stan och kollade lite, jag köpte mig 7par strumpor, ett par skor och ett par fingervantar för det börjar bli kallt när man cyklar till skolan på morgonen:(

aja, sen när vi kom hem till nicke så bakade han toscantårta, vet inte hur det stavas, men jag gillar inte det. men den blev nog god! sen så kollade vi på Zelda också, när vet jag inte? när vi åt tror jag, hihi. vad mer har vi gjort? vi myste lite också duschade vi, det var skönt! för jag frös så mycket och när man duschar blir man alltid så varm!

sen cyklade jag hem, gick ut med foppa och nu ska jag sova! så godnatt sov gott!

pussisar

a whole life

Sitter på skolan nu, har datorkunskap men jag är klar. Så nu ska jag gå och äta lunch!
skriver mer sen! puss

juicy

Idag så vaknade jag tio över åtta och då gjorde jag inte så mycket förän ungefär kvart i elva då jag gick ut med segfoppa. Sen åkte jag till Nille och väckte honom. Efter det fortsatte jag min färd till skolan där vi gjorde en skittråkig uppgift. Man skulle jämföra en gammal nyhetsartikel med en ny. Sen efter skolan åkte jag till Nille och tvättade. Vi åt fisk och såg på prisonbreak. Sen bjöd han på Päronsplit som jag åt, som vanligt tog jag inte bort eftermig. Görda var förbi och rappade lite också. Vi sprayade nyss min nya cykel. Jättefin vart den :D Det var allt för idag.

puss puss bloggläsare

superstar

Förlåt mig bloggläsare, men jag har varken orkat tagit upp min dator ur ryggsäcken eller orkat sätta mig och blogga på mobilen. Därav ingen uppdatering på ett tag, fyskäms! Jag försökte iallafall idag på mobilen, men det funkade inte. Lite drygt när man suttit ganska länge och försökt hitta på något underhållande!

Hur som helst, idag började vi med matte på skolan. Riktigt segt och om tre veckor är det prov och jag har inte sån bra koll på det vi håller på med. Sen var det lunch, pasta med skinksås, MM!! Sen hade vi webbdesign efter lunch, det var grymt kul alltså! Haha, skulle kunna länka min påbörjade hemsida om den inte vore så pinsam, hihi.

Måste också påpeka att imorse kröp det in en geting i min tröja när jag fixade cykelkedjan som hoppade utav när jag var påväg till skolan, det var hemskt! Men jag blev aldrig stucken som tur var!

Aja, efter skolan gick jag hem till en sovande Nicke som inte alls var någo rolig eftersom han var så trött! Tillslut så fick jag liv i han med lite varma koppen, hallon och blåbär, det är så det ska vara! Sen gick vi ner på hemköp och köpte tacos, åt och sen cyklade jag hem! För Nicke skulle till Valla.

Väl hemma så satte jag mig vid datorn och kollade på 1an till save the last dance, jag tycker 2an var grymt mycket bättre, såg den igår! Sen åt jag lite mat. Sen satte jag mig här igen, sen gick jag ut med Foppa. Sen nu tänkte jag lägga mig och kolla på step up!

Puss på er allihopen!
Mest till Nicke och mamma!

Twista hope

Just nu sitter jag på skolan. Men jag har rast nu. Vi gjorde nyss något test på engelskan och det gick väl sådär. Men men. Engelska är ju inte min starka sida om man säger så. Slutar om 45min. Längtar. För det är så drygt att sitta bara, haha. Det är ju kul att man kan spela röj-flagga på msn om det blir för tråkigt. Aja. Nu börjar jag igen. Skriver sen. Puss

time to pray

jaha, nu är det nog snart dax att nussa. inte för att jag är trött nu men jag kommer vara imorgon..
jag har blivit lite förkyld tror jag! täppt i näsan, wääääääääääääääääääääääääääääääää-
vill inte vara sjuk!

idag så mötte jag, nicke och nickes mamma sigge och ullis på tåget och sigge, nickes lillebror han är ju för gullig han!
haha, men det är ju nicke med! han ska få min skate om han vill ha den så han kan bli lika grym som nicke, hihi.

aja, ska sova nu så jag kanske blir frisk!

natti natti puss

a drop in the ocean

Bästa låten ever förresten!

can you hear me

haha roligt att jag sitter och försöker lyssna på musik sammtidigt som nicke skapar musik.
det blir en väldigt bra blandning om ni ville veta!:)

idag på skolan så hade jag typ segaste lektionen ever! glöm det jag sa om att det är bra med 3timmars lektioner.
eller ja, en del kanske är det! men inte sega tråkiga lektioner! aja det jag skulle säga var att jag tänkte skriva en liten snutt blogg när jag hade rast och när jag hade skrivit klart så funkade det inte. det var ju surt eftersom jag använt hela rasten till att skriva det inlägget, aja. tidsfördriv.

en tråkig sak som hände imorse också var att min bankkort var trasigt så jag var tvungen att gå på bankenoch fixamig ett nytt. hoppas dom tog fel så jag får någon annans fullt med pengar. haha kommer ju inte hända men man kan ju hoppas!

aja, skriver förhoppningsvis mer ikväll. tills nästa gång så får ni ha det så bra!

pussisar

shake down

nu när jag har fått iordning på internet här hemma (med hjälp av bästa, underbaraste, snällaste, snyggaste och coolaste BIG NICK) och lärt mig hur jag kan blogga från min kära mobil så kanske det blir mer uppdateringar. inte så långa kanske, bara lite sånna här lägesuppdateringar.

hur som helst så har ju skolan börjat nu, från början kändes det som en skitklass, men nu så!
jag har haft matte och mediekunskap. så än så är det rätt lugnt. jag tycker det är bra att lektionerna är 3timmar så man hinner komma in i arbetet! vi har ju ungefär 30min rast under passen också, men dom kunde vi ju nästan skippa eftersom alla sitter i korridorren tysta och vill in på lektionen igen, haha. men men, det kommer väl!

i helgen så har jag bara varit med nicke, vi har myst och kollat på film. alltid lika trevligt!
också har vi tvättat också!

nu har jag slutat basket helt. jag tycker inte det är roligt längre.
varför ska jag nog inte gå in på här. vill man veta så får man fråga..

aja, god natt sov gott allihopen!
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS


Yo

Hej nille

RSS 2.0