I get it

Åh, igår var bästa dagen på länge! Seriöst! Först så försvann en väldigt viktig del utav mig, min tandställning som ni säkert redan vet! Sen när jag kommer hem så har jag fått brev om sommarjobb! Fick storsjöcupen, jabadabaDOOO (säg det högt,hihi.) Ja, det var väl det enda, men ändå! Värsta bra. Har jag jobbet på yran så har jag ju TVÅ sommarjobb! Det blir ju grejtans det! För då jävlar har jag pengar, jiiippie! Anna och Bella ska också jobba på storsjöcupen så det blir ju hur nice som helst! Aja, ni anar inte vilken lycka!

En dålig sak är ju att jag har galet ont i mina tänder, buhu. Men jag ringde min tandläkare och frågade om det skulle det eftersom Paula och typ ingen annan har haft ont. Men då sa hon att det blev såhär på en del och att om det börjar göra ont så får jag ta ut plast skenan som jag har och vila tänderna. Eftersom plastskenan trycker ihop dom så hårt. Men det kommer bli bättre sa hon, så det var ju tur!

Just nu sitter jag och väntar på att GG och OTH ska bli klart, laddar ner dom ifrån nickes ftp också laddade jag ner fel först! Drygt för jag har typ segaste internet ever så det kommer ju ta sin lilla tid det där. Gjorde om min blogg också, fick en jävla massa tips från en annan tjej på msn. Så det var roligt att göra den helt by my self denna gång!

Nu ska jag göra blåbärhallon soppa, sjuuuukt god!
Pussss

love story



Såhär blev det vettni! Nu känns det hur annorlunda som helst i min mun. Blää, vill typ ha tandställningen igen..
Aja, sjukt nöjd ändå. Trots min smärta!!!
puss

no more

NU ÄR DEN BOOORTA!!!! NIO MORE BRACEE!

Hurtful

Imorse vaknade jag vid 8 och ser att det snöar! Det snöar, ja min dag var ju förstörd. Sen så har jag försökt fått tag på Linn, haha! Fick tag på na och jag ska åka till krokom, helt själv ikväll. Ska hoppa av efter den röda bron. Jag blir alltid så nojjig när jag ska göra sånt här haha. Sist jag åkte till krokom så åkte jag iallafall med Alex. Men det kommer gå bra!
Vi ska kolla på krokom cup, Julia ska med också:) Så om jag inte skriver mer innan jag åker så lär det bli ett inlägg imorgon.  Nu tänkte jag faktiskt gå ut och springa en stund, jajemen! Ska börja träna med u.18 så måste komma i form.


Basket gör en glad, haha. Kanske har något att göra med spelarna också. PUSS PÅ DET HÄR^^

we are the world

Ja, nu var finalen över och det var den stora killen som vann. Magnus, hette han så? Haha. Jag tyckte Laila kunde vinna, hon var mycket bra. Helt sjukt hur en del utvecklas så mycket på så kort tid. Aja, bra var dom.


Längtar tills måndag, skönt att få slippa bracet. Klockan 13.20 säger vi adjö.
Braceface blir smileface, på måndag och säkert hela nästa vecka kommer
jag nog gå runt och le, det blir ju fin fint det här alltså.

Kom på en sak, jag vill ha guitar hero, var ju på morenska i torsdags och dom har skaffat det där med trummor också. Det var värsta roligt, haha. Skulle vara roligt att ha. Om man inte har något för sig så skulle man nog lätt kunna sitta framför det där ett par timmar! Jag skulle det iallafall! Haha. Aja nu blir det snart dusch och sen sova!
pusss

you can se me dying

Snart ska jag iväg på affären och köpa gotta till ikväll! Jag och mamma ska bänka oss framför Let's dance finalen. Har bara sett avsnitt utav det och det var det första, jag tycker typ sånt där är tråkigt! Samma sak med melodifestivalen, känner sig helt lost sen när alla pratar om det men men. Idag har jag bara varit hemma, sovit, kollat på film, pluggat och ätit. Fick bli en sjukis outfit idag, sönderklippta mjukisar, lillebs t-shirt och en sidentröja, very soft! Nä, nu ska jag ta mig till affären!

ser ni mina underbart sommrigt bruna ben? (skämt å sido)
pussss

it's only life


summer of 69

Jag skriver om en bok nu på engelskan, och då handlar det om sommar. Jag vill ha sommar nu, värsta skönt! Man behöver inte ha 100kg kläder på sig också är det varmt och skönt. Så kan man bada ute, värsta mysigt:) I sommras så var det jätte fint väder ju! Tänk vad skönt på kvällen när man kan vara ute utan att frysa så på sommar


got to have you

Sitter här på skolan nu, längtar till lunchen för det är pannkakor, mummsigt.
Har nyss spelat in min och Petras ljudteater, det gick fin fint det. Så nu är den klar.

Senare idag så blir det häng på morenska. Sen hem och sleepa typ. Är så trött, haha.
Onödigt inlägg men men jag har inget bättre för mig. Skriver mer ikväll kanske.

pusss


when youre gone



Längtar tills på måndag. På måndag, på måndag...

worldplay

loooooong time ago. Ja, det var längesen jag skrev, men har inte haft tid:)
Haft en helt sjukt rolig helg!

I fredags så var jag ju hemma, det var ju inte så roligt. Jämtland åkte ut och det var inge roligt. Sen gjorde jag inge mer roligt den dagen, pluggade lite, duktig som jag är.

I lördags så fyllde Linn år:) Så jag träffade upp Linn och Janine på Åhlens på fiket och satt där en timme. Sen drog Janine och Julia slöt sig till våran lilla grupp. Vi gick och köpte tårtsaker och gick hem till Linn, städade lite och sen gjorde vi tårta. Haha, sen gick Linn och duschade, haha!! Också haha så öppnar Linns småbusar till bröder dörren hahahaha och ni skulle sett vad roligt hon såg ut, alldeles  svart under ögonen haha så det var roligt. Fast vi fick skäll, det var ju inte ens vi.

Sen kom pappa greger hem och Linns farmor då blev det tårta:) mummsfilibaba.
När vi ätit gick vi till kebabbaren och åt, gott det med:) och där träffade vi Janine också:)
Mätta och belåtna gick vi upp till studion till Nicke, maniac, slum och murat. Där hände det grejer.
Sen drog vi till Linn, party party. Det var en super rolig kväll med roliga människor! Vid 3 tiden gick jag hem till Nicke och vi sov.

På söndagen så klev vi upp och jag gick iväg och skulle kolla på basket, gammel laget mitt som spela! Blev vinst mot kramfors, SKÖNT! Anna och jag fick filma, hoppas det blidde bra! Efter det gick jag och väckte Nicke för han hade somnat om! Sen träffade vi hans pappa och Karin åkte till bowlinghallen och dom spelade lite sen drog vi upp till nickes farmor och åt kycklingtacos<3 haha as gott. Efter det gick vi upp till mig och hämtade min dator och kläder för jag skulle sleepa hos mysis nicke:) Vi kom i säng ganska segt eftersom ingen var trött. Eller jo, jag var det men jag fick inte sova!

Måndag morgon då, kommer till tandis, får göra en skenplastgrejsimojs EFTERSOM TANDSTÄLLNINGEN RYCKER PÅ MÅNDAG 13.20!!! fyfan vad sköööönt!! Sen så gick jag på skolan, jag och Petra jobbade sjukt bra! Sen fick vi tillbaka förra matte provet och fyfan vad jag är bra! och nej, inget MVG men ett G!!! Bra jobbat! Tycker jag, haha. Sen så var det iväg till öphallen och träna busbarna! Mobba sofia dagen idag då. Och alla skulle lyfta på en också och snurra på mig, ajabajja. Sen var det åka röda faran hem och städa undan lite, duscha och käka. Sen åkte jag ner till Linn, hade roligt med er två mina små lyckopiller::) Imorse så klev vi upp i tid och kom i tid, bra jobbaat! Sen nu sitter jag här, har sugkukingeroligtallas naturkunskap! Bläääooh. Aja, tjarå. Blir väl inget inlägg förens imorgon eller om det kommer ett idag. Pusssss


Alltså kolla Janine, haha trollungarna mina!

takes time to love

Alltså.. Dagens bäst!!! Jag hittade mina vantar!! MM nu slipper jag gå runt och frysa=) mycket uppskattat, gud belönade mig väl eftersom jag var så snäll och skottade lite på gården, sen när jag skulle lägga tillbaka spaden hittade jag dom. Dom låg där och väntade på mig helt enkelt!<3 Dagens andra bra är massa ny musik! Massa BRA musik också.

Dagens dåliga då.. Sjuk, var påväg ut till bussen, kände att nee funkar inte. Huvudvärk halvadagen!
Jämtland förlorar och har åkt ut, fan! Sen har den väl varit bra.

Har pluggat också lite, duktiga jag!
Här har ni något gulligt, brukar inte gilla råttor/möss men dom här var zoeta!
http://www.flickr.com/photos/necilbug/
Länken är ovanför.. vit, vet inte hur man ändrar det. haha

Nu blir det musik och mer plugg!
pusss

this is for you


“Love isn’t about the romantic nights or gifts. It isn’t about fireworks going off around you when you have that first, real, kiss. Love isn’t about kissing in the rain and dancing beneath the stars. It isn’t about the big moments or the big surprises. Love is not a fairytale. Love is about still having the butterflies after years. It’s about the second looks and laying in bed wide awake, all night, because you can’t go to sleep mad at each other. It’s about being willing to sacrifice, literally, everything for someone, just because you care so deeply for them. It’s not about buying them gifts, but it’s about leaving them little presents here and there, just to remind them that you are constantly thinking about them. Love is about all of the little things, that add up to really big things. Love is rare and special, but should not be treated as if it will break. Love needs to be thrown around and beat up a little bit, worn in, but not worn down. Love needs to be a comfortable feeling, a place to go when NO ONE else in the world can relate. A safe place, where you know that no matter how ugly you look or how angry you are, you will still be… loved.”

i rony

Fick en kommentar om mitt förra inlägg:
Eh, det är ju inte ens samma person? Bara för att han såg ut sådär när han var liten i filmen, betyder det ju inte att han såg ut så när han var liten på riktigt.

Svar till anonym: Nej, jag vet att det inte är samma person. Men jag tyckte bara att dom kunde ta en snyggare person;)

Just nu sitter jag hemma i fåtöljen i vardagsrummet, mamma kollar på något frågesportsprogram, kan typ varenda fråga! Varför är hon inte med och vinner massa pengar till mig istället för att ligga här hemma?!:D

Nu ikväll blir det nog lite plugg. Ska skriva klart "Lamb to the Slaughter", göra klart mitt referat och KANSKE läsa lite ur min bok så dom där jädrans bokloggarna blir klara snart! Skulle vara inne någon gång innan jul, haha. Bra där.

Skriver kanske mer senare, den som lever får se!
Pusssss

it's up to you

Åh sånt här är så störigt. Vi satt nyss och prataade om slumdog millionaier eller hur det stavs, hha.
Typiskt att när dom är små är dom jätte gulliga, sen när dom är större så blir dom fula, så typiskt:(


           
Liten och söt                                 stor och inte lika söt

TYPISKT! Nej nu blir det mer engelska.
Pussssssss

can't keep you much longer

Såklart.. Jämtland förlorade. Otippat.
Jag tänkte visa min nya hårfärg men jag hittade varken laddaren eller kabeln till kameran så ni får se en annan gång. Känns fortafarande annorlunda att se sig själv i spegeln med mörkare, mycket mörkare hår. Haha.

Nu ikväll har jag varit duktig iaf! Tog tag i 3skoluppgifter. Hihi, duktig jag då.
Fast.. Min fruktkorg blev ju mest bara misslyckad, haha.

Måste gå och kissa, borsta tänderna och smörja in fejjan nu. Sen blir det sömn, ska på skolan imorgon! Måste ringa tandis också och byta tid................................. usch.

Nej nu snart känns det som om jag måste ha ögon-hängare för ögonlocken vill inte hållas uppe länge till. Sov gott allihopen:)

pussss



harder to say i'm sorry

Ligger i sängen och lyssnar på matchen mellan jämtland norrköping. Just nu leder dom(54-47), har gjort det hela matchen.
Men det gjorde dom i måndags också tills slutet, så man vet ju aldrig hur det blir.

Idag har det inte hänt så mycket, fortfarande hemma. Men imorgon ska jag minsann på skolan!
Kommer ett inlägg senare ikväll också..
Pussss

Roswell basketball team


Linn, jag + USA, Roswell basketball team. Kan det
bli bättre? Jag är på! :)

you sexy thing

Blev ingen skola för min del idag. Hade sjukt ont i huvudet, ni vet sån där som bullrar och bankar i huvudet så fort man rör sig. Mitt vänstra öra är helt pajj också, kan knappt ligga på det utan att det börjar bulta, ajabajja inge bra.

Dagen har varit ganska seg, har kollat på lite serier som kommit ut, pluggat lite och sovit en stund.
Annars inte mycket alls. Började med en design till bloggen men orkade inte göra klart den.

Nu snart blir det sömn, är faktiskt sjukt trött........................................
Sov gott.

puss

chartbreakers



Nu blir jag ju lite besviken faktiskt.. Men men, med rätt sällskap så spelar en förlust inte så stor roll.
Haha det blir mål och alla skriker: "JAAAAAA!" ni vet som man brukar, haha och Linn den jävla stjärnan sitter
helt harmoniskt och säger:"jaaaaaaaaaaaaaaa" som om hon skulle sjunga i en kör, haha! Aja, var en såndär
måste ha varit där för att inse hur roligt det var, haha! Rolig lilla syster har hon också, haha.

Nudå, när jag ändå skriver om basket. Bravo cup? U18? Har inte tränat sen i maj förra året och nu har jag fått förfrågningar om att spela U18. I maj är det bravo cup och det undrade dom också om, men då har jag tränat
cirkus 12 gånger om jag åker. Så blir nog inget av det eftersom jag också fyller år den veckan, men man vet ju
aldrig. Den som lever får se! Nu blir det nog sängen, eller ja, ligger redan i den men sleepa assåååååååååå.
pusssss

little bit love


Många som har frågat om hur Nicke och jag träffades och jag tänkteee
skriva om det sen, för nu ska jag snart sova för idag mår jag inge bra alls.
Har sovit nästan hela dagen, Nicke kom vid 12 med glass och sen så
la vi oss och vilade, tror jag somnade så han stack vid 2 och då sov jag till
sju, vaknade och somnade om till 10 ungefär, men nu är jag trött igen så
ska snart sleepa igen! Imorgon är det tennis, wiho. God natt.

:love:

ÅRE

Blev åre idag med..
Janine och Linn :D
Snyggingarna i liften!
Haha, linn fick inte vara med..
SNYGGINGÁRNA. Sen träffade vi Malmis men har ingen bild på honom:(
Snygg vi.
Snyggingar i liften:)
Sen så åt vi på Vm-grillen
Mätta tjejer:)
Snygga glajjooor.
Sen åkte vi liiiiift:)
Snygg tjej i liften
Sen åkte vi bil
Brum brum
Linn och jag i backen!
Fis ungarna:)
<3
Sen skulle det såklart bli fint väder när vi skulle hem..
Åreee
:)
Mina älsklingar!<3
Linns och Janines älsklingar!<3
Söt tjej:)
Sista bilden för dagen, eller ja jag har ju tagit massa men mest bara liknande bilder.

Tack för dagen! Roligt var det!
Pussss

Sitter på bussen...

Sitter på bussen till åre med Linn och Janine! 20 i 7 träffade jag upp dom på busstorget. Kvart i sitter jag och säger att Janine har snygga pjäxor, kommer då på att Jag själv har glömt mina.. Blev till att raca till nicke och hämta dom, 5min tog det 5min! Rekord fort haha. Aja, och nu sitter vi här på bussen. Pussen up date later.

pink sugar


Fick hem den här jäveln idag, luktade precis som min vaniljspray som jag fick
av Nicke i julklapp. Men den ska man ha på kroppen så ja, håret kommer ju lukta gott då iallafall..
130:- i pipsvängen.
fast den luktar ju gott .. haha.

Hehe när jag väl skrivit i bloggen så kände jag att jag inte kunde lämna den, så ni får stå ut med tråkiga inlägg!
Puss och kram // Eran alldeles egna Kirsti blablabla.

I Will Remember You

Åre imorgon då, taggad som en kaktus haha.
finns förresten ingen ork för den här bloggen, kanske den behöver en liiten paus. För just nu känns det inte som om jag orkar skriva i deeen dååå. Vi hörs och ses.


Pusssss

If i go crazy then will you still call me superman?

Guud vad jag har varit duktig idag! Jag har städat sen jag sist skrev och ja, snyggt blev det. Har hängt in lite kläder i garderoben så nu är det inte lika tomt där. La in bilder på saker som jag köpt i london och ja, bilder som tagits efter det såklart. Men nu känns det inte lika jobbigt att gå in på rummet eller i hallen för nu ser det ju faktiskt ganska snyggt ut.

Senare ska jag nog äta kebab med några, tror jag. Sen blir det basket för hela slanten, hoppas dom vinner.
Nu ska jag gå och duscha så jag blir lite fräschare.

Disturbia

Haha jag döööör!:D

Haha klicka på Linn så får ni veta varför!!!!!!!

Okej, jag och Linn tycker det var roligt iaf!:)

Idag så vaknade jag självmant klockan 8 och satte mig vid datorn, hihi tills ja typ 10 då gick jag och åt frukooost. Gott.
Var faktiskt ganska pigg imorse så det såå. Gick och la mig före 12 också igår ojoj. Idag så måste jag stäääda och sen blir det basket ikväll. Derbyyy, tror jag:D Aja, nu ska jag fortsätta leta roliga youtube klipp:D Sen städa..

PUSSS

paranoid

Guuud vad jag verkligen måste ta tag i mitt stökiga rum. Men vart finns orken till det? INGENSTANS! Måste nog äte lite innan men vart finns orken till att göra mat? INGENSTANS. Åh, vilket liv alltså, haha. På onsdag åker jag och Linn till Jannis ett tag iaf, vet inte hur länge men trevligt blir det! Ska bli skönt att få släppa allt jobbigt som man varje dag måste påminnas om här i östersund. Nej nu blir det nog någon form av mat. Puss hej

RSS 2.0