we are the world

Ja, nu var finalen över och det var den stora killen som vann. Magnus, hette han så? Haha. Jag tyckte Laila kunde vinna, hon var mycket bra. Helt sjukt hur en del utvecklas så mycket på så kort tid. Aja, bra var dom.


Längtar tills måndag, skönt att få slippa bracet. Klockan 13.20 säger vi adjö.
Braceface blir smileface, på måndag och säkert hela nästa vecka kommer
jag nog gå runt och le, det blir ju fin fint det här alltså.

Kom på en sak, jag vill ha guitar hero, var ju på morenska i torsdags och dom har skaffat det där med trummor också. Det var värsta roligt, haha. Skulle vara roligt att ha. Om man inte har något för sig så skulle man nog lätt kunna sitta framför det där ett par timmar! Jag skulle det iallafall! Haha. Aja nu blir det snart dusch och sen sova!
pusss

Kommentarer
Postat av: sara

ja gh är as kul ju:):)

2009-03-27 @ 23:34:36
Postat av: wilma

Trött på att hitta sist till alla gratissidor då poänggränserna är löjligt höga och det är omöjligt att värva folk eftersom alla redan är medlemmar? Då är http://www.freestreet.se/?r=1545 sidan för dig!! Den går till på samma sätt som alla andra sidor, men eftersom den är ny och inte har så många medlemmar går det jättelätt att samla ihop poäng! På en vecka har jag redan fått ihop presentkort på 800!(300kr (770poäng) plus en extra bonus på 500kronor som ALLA med mer än 950 poäng innan sista april får!!Det har jag ALDRIG lyckats med på någon annan sida. Passa på och bli medlem du också innan alla andra hitar dit och det blir svårare! Dessutom hinner du ju vara med i utmaningen att få 500kronor extra i bonus!

2009-03-28 @ 11:36:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0