R.I.P M.J


Whos Michael Jackson,
Your Michael Jackson,
Im Michael Jackson,
We all Michael Jackson,



my life

Skulle bara skriva att jag lever. Bloggen kommer nog vara tom ett tag till eftersom nu är det fin väder, jag jobbar och har en massa andra saker framför mig. Men i will be back, haha.


Jag steker helt enkelt;)

himlen är oskyldigt blå


Idag är det 3 år sen... jag saknar dig så!
älskade pappa

hurricane

Nuså sitter jag hemma och ska snart ner till Nicke. Vet inte riktigt vad vi ska göra, må ju iaf lära mig hur man gör med projektorn. Sen ska vi väl mysa lite eftersom han åkker till stockholm i veckan. Janine anländer till stan ikväll också, med min kamera och det = mycket bilder, wiihoo. Var väl det jag hade att säga just nu, haha. Skriver mer sen kanske. puss'n..


mina lyckopiller:')

Get down tonight

eftersom jag läst boken så trodde jag inte man skulle få se så mycket Edward, men tydligen så!:D

top of the world

Back home in östersund. Kom hem vid halva fyra tiden och Erik skjutsade hem oss.
Tänker inte dra en lång historia om allt, men jag hade fett kul! Och det tackar jag för.
Janines tacktal var fint också! En mindre bra sak var ju att min kamera gick sönder. Dock
bara displayen så man kan ta kort men inte se på dom innan dom hamnar på datorn, men
då är det ju bra för då slipper alla säga; "får jag se på kortet?!?!?" och ingen kan ta bort någon bild heller,
så det bilder som tas stannar kvar på min kamera, mohaha. Tyvärr är kameran kvar hos Janine i hammerdal
men på måndag kommer hon tillbaka till stan och då ni, ska ni få bilder!:)

Nu ska jag på affären och köpa godis och gotta i mängder, det behöver jag!
pussssss och grattis ännu en gång Janine!<3

love in this club

Sista inlägget nu då, haha! Dagen! Jag har bara legat hemma hela dagen. Började med att jag skulle ner på stan och köpa några saker åt Janine. Men jag vaknade med världens huvudvärk så det blev inte av. Men Nicke köpte tee iallafall så det är fixat. Måste köpa silvershampoo imorgon innan jag åker. Ska sova hos Nicke ikväll och imorgon vid halv 12 åker jag, Linn och erik till hammerdal och röjjer för världens bästa fyller 18 år!!!!!!!!!!!!!!


As bra böcker, haha! Läste ut bok nr2 idag. Blev besviken på trailern efter att läst boken, haha! Mer tänker jag inte säga för någon kanske blir sur då. Men ska börja läsa 3:an nu så jag har något att göra innan jag ska ner på Nicke. Eller jag måste packa också, det har jag ju inte gjort än. Haha vad ska man ta med sig? Aja, löser sig. Jag skriver om helgen när jag kommer hem. Antingen på måndag eller söndag. Grattis i förskott Riitta Tiina Janine Hautamäki på 18 års dagen!!

do what u do

Fick inte in Janines gulliga video, haha.
Aja i onsdags så var det skolavslutning, skönt! Vi gjorde ingenting speciellt typ. Städade ur lite och satt i gympahallen innan vi gick och åt hamburgare. Sen kommer jag typ inte ihåg vad jag gjorde. Haha. Jo jag var på stan och väntade på min mamma och vi gick runt lite på stan. Köpte de två sista böcker till serien "Twilight" sen åkte vi hem. Jag åkte iväg till sportfältet där blev det träning. Åkte hem och väntade på att Chrille skulle komma. Vi kollade på film, "the uninvited". Var ganska läskig men eftersom det blev mest prat och lite kollande så var den inte lika läskig. Sen satt vi bara och pratade ett tag innan jag följde honom till bussen. Sen blev det sömn ganska tidigt den kvällen.




















På torsdagen var jag på sommarskola med Linn, haha! Vi båda jobbade med matte och det var ju roligt att vara på skolan på sommarlovet.. Haha men med rätt sällskap så funkade det också. Sen gick vi och jag gick mot Nicke. Sen gick jag ner på stan en sväng träffade ett par trevliga lirare och mamma. Sen gick jag upp till Nicke igen och vi drog nästan direkt till hans farmor, fick lite mat och hon visade vart kattmaten osv var för jag ska ju vara kattvakt där nästa vecka när hon och Nicke åker till stockholm. Sen cyklade jag hem och åt igen. Haha sen låg jag och läste hela kvällen.

what's my age again

På kvällen i tisdags så var jag och fiskade med Janine och c/o. Blidde en fisk och en fisk som släpptes tillbaka. Roligt var det iallafall, bortsett ifrån maskarna. Blää. Janine gjorde ett videoinlägg också. Försöker få in det i nästa inlägg:)

how deep is youre love

Tisdag var det friluftsdag på skolan! 5kamp och brännboll!
5kampen gick väl inte allt så bra för våran klass men det var roligt iallafall.
I brännbollen spelade ju hela media mot it, frisör och hälsa idrott:p där kom vi 2:a så det var roligt!

get low

I måndags så var det sista mattelektionen innan lovet. Jag klarade procent provet och blev mäkta stolt, visst att det blev massa omprov osv men jag klarade det! Nu har jag två kvar som jag ska göra direkt efter lovet. Sen efter det hade vi webbdesign men då gjorde vi inget utan läraren Therese bjöd på fika. Banan kaka och saft! Det var gott, sen fick vi sluta. Då gick jag till Nicke och var med han en stund innan jag åkte hem!


Hurt

På lördagen så vaknade jag vid 11 snåret, ganska utsliten. Låg ju i soffan i vardagsrummet så fåglarna började kvittra och det blev just så kunde inte sova så mycket längre. Satt vid datorn vid tre och gjorde inte ett piss, hörde att min syster låg och snarkade inifrån hennes rum bestämde mig för att göra lika. Resulterade i att jag sov tills klockan var halv 12, missade matchen men vad spelade det för roll? Sverige losade. Blev en helvetes kväll/natt. Började med att jag försökte fortsätta sova men det gick inte. Satte mig vid datorn och gjorde ingenting, sen försöka sova igen och sådär fortsatte det tills fyra när Foppa kom ner springandes för trappen och la en kabel alldeles breve tv så jag var tvungen att gå ut med honom, fyra på morgonen.. kul. Blev klarvaken och kunde inte somna förens Berit och Farfar klev upp vid sex och sov sedan till ett någon gång och fick sovförbud av min mor. Så lördagen och söndagen var fett jobbiga. Var som en levande död. Roligt inlägg.. Haha. Därför kan jag också bjuda på en låt eftersom jag inte hade någon bild.


king without a crown

Fredag då, the big day! Jag var tvungen att kliva upp ganska tidigt för jag skulle träffa Janine som kom med bussen. Vi gick runt och kollade lite och jag köpte 2blommor. Rena rama rånet för dom som skulle köpa blommor den dagen, en liten ros kostade 80 spänn. Men det var det värt, först så gick vi och kollade på min systeryster som sprang ut, glada miner på alla som sprang ut. Sen gick och kollade på Nicke's klass. Där var det inte lika mycket rööjj men alla var glada! Därefter så åkte jag hem för att hjälpa mamma innan mottagningen började och sen åkte jag till Nicke med Britta och var på hans en stund innan jag åkte hem igen. Väl hemma så var det massa folk här, trevligt trevligt. När jag också fått i mig lite att äta så tog jag bussen in för att träffa Jannelito och vi drälde runt på stan hela kvällen. Blev lite lodisar ett tag medans det regnade och satt under träden på en bänk. Vi hängde mestadels med Simon men vi träffade också på Erik, Simon, , Chrille, Jesper, Julia och Linn:) Säkert fler också men, haha. Blev en väldigt sen kväll, tog nattbussen hem vid halv tre. Kom hem, tänkte lägga mig på soffan eftersom mitt rum var upptaget och mamma snarkade.. Var en hård natt med inte så mycket sömn...

Lollipop

Ojoj, nu var det ju 100 år sen. Men ingen nöd på mig heller. Tänkte börja skriva om studenten.
I torsdags kom då min farfar, berit (farfars flickvän), faster och min kusin Sara. Vi började med att äta lite tacos det var mumma det! Sen på lvällen så gick jag ner till Lina och var med henne, Bea och Frida. Det var sweet att träffa dom där donnorna igen, visst brukar jag stöta på Lina och Frida men aldrig med Bea eftersom hon flyttat!:( Kom hem vid 01.00 gick upp och la mig i mammas säng, kunde inte sova för hon SNARKADE! haha.Men till slut så somnade jag ju!:)



Skriver om studenten i ett annat inlägg, haha!

Fidelity

Ikväll blir det till att fiska med bästa Jannelitoo0o.
Masken får bannemig hålla sig borta ifrån mig, sen hoppas jag att en fisk äter upp den så den slipper drunkna i vattnet.
Lite medlidande måste man ju ha.



Bilder och text kommer senare ikväll. Har ju inte blivit så mycket skrivet på ett tag utan mest bild och en film. Kan inte lägga in filmer på youtube men hittade en sida som det funkade på. Ska se om Janine vill vara med på film ikväll, då kanske jag lägger upp den här om ni har tur. Haha men nu må jag gå till kvantum. Höres


pusssss'N

I say ride on



Är man grym så är man. Skriver om helgen imorgon istället.
pussen

only hope

Opps, längesedan nu! Men det kanske inte gör er någonting:)
Tänkte skriva mer om helgen senare men tänkte skriva att jag lever och jag bjussar på en clean låt.


oh momma

Jag vill haaaaaaaaaaaaaaa!

after tonight

aaaaaaaaaaaaaah jag tror jag dör! skolan är snart slut och har jag gjort klart allt? nee... en sak kvar och den ska fixas IKVÄLL! sen blir det sommarlov! pusss'N

If i gave you my life



♥ ♥ ♥

I Will Follow You Into The Dark

Tänkte skriva lite om helgen eftersom jag inte skrev i helgen och för att jag sitter på naturkunskapen med endast Emil och fröken..

I fredags så pysslade jag hemma lite och sen gick jag och la mig vid 22.00, haha. Kanske inte så roligt, men men.

I lördags så låg jag ute och solade hela dagen, fett skönt. Sen ringde Janine och fråga om jag skulle med och äta kebab och visst. Gick ner till matkällarn och fick därifrån skjuts med Erik, Martin och Janine. Sen åkte vi runt mestadels av kvällen, en pinsam insident inträffade och den vill jag inte prata om, för pinsamt haha. Sen satt vi på österäng ett tag, kallt och myggigt. Sen fick vi skjuts bort till raggaren och där hängde vi ett tag och körde irländsjulafton och jag trodde jag skulle dö, haha. Var så sjukt roligt där ett tag. Bäst var ju att Janine hade ringt Jesper som senare upptäckte detta och ringde genast upp, blev överlycklig av att det var en tjej som svarade och Janine fattade det där på en gång och la på haha och sa till Jesper att han var dum i huvudet - måste ha varit där för att uppfatta det där som roligt tror jag. Sen kom Anna och drog med sig mig, Janine, Martin, Jesper och Simon och skulle spela kubb men så blev det inte. Blev studsmatts hoppning och sen gick vi. Sen började dom där vandra hem och jag gick hem. Höll på att dö igen när jag gick på travparkeringen eftersom det var en bil som snurrade runt mig trodde det skulle bli min död. Sen så sov jag.

I söndags så vaknade jag ganska tidigt gick ut och skulle sola men molnen kom fram då. Typiskt. Så jag gick in och läste lite. Sen gick jag ner till Nickes farmor och var där en stund sen åkte jag och Nicke till honom men jag hade jätte ont i huvudet och åkte hem. Somnade runt 20.00 och vaknade igen 23.00 den natten kunde ju iallafall inte jag sova. Somnade runt fyra någon gång.

I måndags så var jag hemma. Fortsatt huvudvärk = inge roligt. För den blir bara värre då:( Sov ganska länge då. Sen så träffade jag Chrille och Jamie vid bussen en snabbens också. Sen gjorde jag typ inget mer igår. Tog lite kort på hunden min och duschade typ, haha.

Det var ju min helg det då! Den var faktiskt trevlig, trots att jag tog det ganska lugnt. Behövs sånna helger också.
Nu måste jag skriva klart energikällor saken i NK eftersom jag missat en liten del. Sen ska jag göra provet, klarar jag det så ADIOS NATURKUNSKAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D


   


New moon

Dålig uppdatering i helgen, jag vet! Men är det bara jag som längtar?
THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD

RSS 2.0