we get on


ride it

Igår kom Joel hit också kollade vi på halva twilight innan vi somnade vid 3 imorse. Vaknade väl vid halv 1 då Joel åkte och jobbade. Jag somnade om.. Sov till halv 5 då Joel jobbat klat och kom hit och kollade klart på twilight. Mysig dag alltså. Men vet inte hur jag ska ta mig upp vid o9.oo imorgon för att gå på stan med Paula, återstår att se..

Nu ha jag nyss duschat och ska nog sova igen, haha.
pussss

one way or another

Då var denna julafton över. Började med att Paula kommer in på rummet 7 på morgonen och ska kramas, var inte pepp på det minsann.. fortsätter sova tills klockan blir 9 då hela skaran kommer in på rummet.. fattar dom inte att jag vill sooova!? Aja pallrade mig upp och sen åt vi frukost, mmmmmmmm gott med julgröt! Sen fick vi besök av söt Melker, hihi. Jag fick en present också:) Sen så blev jag och Paula otåliga och ville öppna julklapparna så vi gjorde ju det dåå. Fick mycket fint:) Sen la jag mig och sov ett bra tag sen åt vi och nu kom jag precis in efter en mysig liten promenad med Foppa och Joel! Nu snart blir det sängen tror jag, sjuuukt trött. Så ja, natti natti.

what have i done


Alltsåå.. åååh neeeeej..

hit the floor

Åh vad skönt! Nu är alla julklappar köpta.
Det gjorde min dag.

Det som inte gjorde min dag var att Paulas flyg var försenat ifrån London så när hon kom till arlanda gick det inget annat flyg så om 1.5 timme sätter hon sig på natt tåget och är här klockan o6.oo imorgon.. Orka henne då!? Haha ne ska inte vara dum. Kul att hon kommer hem, hihi har ju saknat bigsizzz.

road trip

Döden, vaknade för ett litet tag sen och har sovit sen 22.oo. Kommer sova gott jag.. Eller? Haha. Aja, får väl se till att somna för imorgon måste jag vara pigg. Ska på stan och inhandla julklappar med Joel och han kommer vid 11 och känner jag mig själv rätt så kommer jag vara levande död om jag inte somnar snart..

Får lite panik också. Jag vet inte vad jag ska köpa till någon. Eller jo, till Paula. Kanske måste börja fundera på vad de andra ska få:) Haha nästa år ska jag börja tidigt! Vilket jag säger varje år men det blir aldrig så.. Men aja funkar ju att vara ute i sista minuten också.

Näe nu blir det sista delen av titanic (för den är bäst) och sen försöka sova. natti

big city life


cool_tjej92 drar till orrviken och hänger med joel.

if you had my love

Det märks att det är lov nu för jag har legat i sängen hela dagen, fett skönt. Inte gjort något alls.
Ikväll ville jag dra ut med Janine men toffeln åkte till hammerdal med Martin så jag och lilleB ska på affären och köpa lite gotta och hyra film, lagomt mysigt sådär. Sen kanske det blir orrviken, får se hur sent det blir och om jag är vaken. Nu ska jag kolla på fiiilm. pussss

i'll melt with you

Igår fick jag och Matilda skjuts hem ifrån träningen av CHAYA och IDA! wo00op woo00op!

there will be tears

Ahh, snart är det jullov. Veckorna bara flyger förbiiii. Jul om en vecka och jag har inte köpt någon julklapp.. Inte ens en födelsedagspresent till Anton som fyllde år i lördags.. Haha generös tjej.. Men ska försöka hinna gå på stan någon dag. Har ju fullt upp hela tiden skolan, träning, sova och vara med Joel nudååå. Men det är mys, kommer kännas konstigt på lovet då man inte hela tiden ska göra massa saker.. Menmen Paula kommer ju hem också så det ska bli mys.

Haha ringde Paula igår påväg till match och den jäveln svarade och jag blev så paff så jag TYP började gråta, haha. Har typ ring 7gånger också svarar hon då jag minst anar det. Men det var trevligt att prata!! Fick saker sagda som kanske inte är så roliga att få mailade och facebookade! Hihi.

Nu ska jag kolla på twilight och dösurfa lite innan jag antagligen somnar. Natti.

stars

When the stars shines upon me
and the night feels so lonely then
I only picture your face.


Önskelista


Några saker som väldigt gärna får ligga under julgranen på julafton.
+ små saker som: hårspray, träningskläder, kalender och kläder.

(Länk till pink sugar produkterna)

One At A Time

0joj inte ofta det skrivs här längre inte. Orkar oftast inte, haha. Händer mestadels bara samma saker varje dag. Träna, skola, äta, sova, träna små barn och FFF. Kanske inte alltid det roligaste att läsa om.

Snart är det julafton, bästa julklappen är väl att Paula kommer hem så familjen blir lite större för ett tag. Det kommer bli mys. Sen har jag typ ingen julkänsla alls. Kanske för att snön just landat på gatorna. Aja det lär ju komma när det är någon dag kvar, som vanligt nu förtiden. Vet inte vad jag vill ha i julklapp heller.. Eller jo step in årskort av mamma och typ träningskläder/saker. Ska ju bli en liten hurtis nu vettni.

Nu blir det snart träning med bästalaget. Match i helgen, yeah! Lördag 13.oo @ storsjöskolan.

RSS 2.0