i will allways love you

Jusst nu så känner jag suget utav en hallon-blåbär-varmakoppen så det blir nog till att göra en sådan till sex and the city kollandet.

Idag så hade jag först sovmorgon till 12.30 det var skönt. Så jag stressade ut med hunden och sen så cyklade jag förbi Nicke. Där bytte jag skor och slängde soporna innan jag åkte till skolan.

Väl på skolan så kommer jag inte ihåg vad vi hade för lektion, men tråkig det var den! Henrik, läraren var så osäker på sig själv och därför blev undervisningen bara tråkig. Vi hade rast kanske 10gånger också. Sen när lektionen var avklarad så cyklade jag till Nicke. Där var Nicke och Görda, dom gjorde något till sitt album. Jag fortsatte lite med skolarbetet för att få det klart. Sen gick Görda och då kollade jag och Nicke på Prision break! Sen retade jag honom lite och sen åkte jag hem!

Hemma så städade jag lite, lite och sen åt jag lasagne! Jag var ute med Foppa också. Sen så åkte jag och träffade Nicke en snabbis och han hjälpte mig med SATC så nu kan jag kolla på det! Haha nördar det. Men det är faktiskt helt okej.

Nu ska jag sluta nörda här och nörda satc.
PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0