02.12.17

Nu sitter jag hos Nicke och väntar på att han ska komma hem. Har varit 6dagar utan honom, men jag överlevde:-)
så precis just nu så är det 02.21.23 tills han kommer hem. Därav rubrikerna, lol. Aja, idag så var det ju skola! Först så hade vi medieproduktion, börjar gilla läraren liiiite mer nu så det är helt okej. Vi skulle fota en "bild-berättelse". Jag fick jobba med Putte och Jocke. Hehe men ni får inte se, naallalalanalala. Efter det var det lunch, där det faktiskt var ganska gott. Kycklingklubba med ris, mmm. Men den är godare hemma!

Efter lunchen så var det stödpass, haha och ja jag har inget liv så jag går på dom. Ibland blir det inte så mycket gjort haha, men det är väl bra att sitta där ändå. Petra flippade iallafall tillslut och det gjorde jag och Alex också så det var sjukt roligt. Ingen utav oss hade något speciellt som vi skulle göra men vi satt då där tills klockan var halv fyra och hade det roligt. Haha.

När vi tre var påväg hem kom vi på att vi skulle gå på stan, så först gick vi hem till Alex och han hämtade pengar och lämnade ryggan och jackan. Han hade en gullig hund han:-) Sen så gick vi på stan, men Petra dissad oss så jag och Alex gick själv. Först gick vi på kontoret och Alex köpte ett block för 20:- och sen vidare till hobby boden för jag skulle köpa en present, då haha så står det att det är nästan likadana block som Alex nyss köpt fast för bara 5:- så alex köpte 4st och gick ochlämnade tillbaka det första haha. Sen gick vi på H&M. Alex köpte en jätte fin tröja:-) Och sen gick vi båda hem.

Nu sitter jag hos Nicke och har precis duschat. Ska väl gå ut med soporna som jag glömt och kanske diska om jag orkar. Sen ska jag nog gå och köpa något litet att äta. Är jätte hungrig:-( Aja nu ska jag sluta skriva, skriver nog inget ikväll för det orkar jag inte :-D

Pussss

18 månader med dig idag, Nicke och jag älskar verkligen dig hur mycket som helst.
<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0