Jai ho

Ja idag så blev det ju ingen skola för min del, känns som om jag har haft lov i en vecka nu eftersom förra veckan var det ju praktik. Jag var på kastalskolan, haha. Jag fick städa brunflo de 2 första dagarna sen onsdag och torsdag var jag inte där pga nationella prov i MA och på torsdagen skulle jag till tandläkaren men missade tiden, haha. Sen på fredagen var jag med Olle och hade idrott hela dagen. Så det var ju inte mycket alls jag fick göra, inget som var speciellt jobbigt iallafall.

Men imorgon blir det back to school, börjar med NP i MA, känns inte så lockande eftersom det jag gjorde förra veckan var tydligen det lätta och jag tyckte det var svårt.. haha. Sen ska vi ha lite prat om hur en bebis blir till tydligen? Aja, Ida tycker ju det behövs så.

Idag var jag inte på skolan för att jag var på kurs inför mitt sommarjobb, blev en heldag där. Var ganska chill. Roligt att Anna, Ullis, Maria, Bella, Amanda och Jennie också fått jobb där så man kännde någon:) Blev litte smått pinsamt där ett tag men det ska jag inte gå in på, den som är jätte nyfiken får väl fråga:) Sen så gick jag hem och sen drog jag ner till tandläkaren. Hövva, gick bra iallafall. slipade tanden lite sen fick jag gå hem. Ikväll blir det nog häng med Jeppeboy, eller får se. Kanske må plugga lite nu eftersom det snart är sommarlov!<3 hihi.


Kommentarer
Postat av: sara

sv: hur gammal är hon? :) och vet du exakt vart hon bor? :)

2009-05-18 @ 16:50:50
URL: http://saranilsssoon.blogg.se/
Postat av: Sandra

Är du intresserad av en ny bloggdesign? Om inte ber jag om ursäkt för skräpkommentaren.Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att lämna en kommentar. Tävlingen avslutas ikväll, 22:30.

2009-05-18 @ 17:15:16
URL: http://lovemum.blogg.se/
Postat av: sara

sv: jahaa, fattar vad du menar :) vad går hon för gymnasie? inte bg eller? ;o

2009-05-18 @ 17:18:17
URL: http://saranilsssoon.blogg.se/
Postat av: sara

sv: bg = basketgymnasium, så de är inte en skola, de är en linje :)

2009-05-18 @ 17:30:44
URL: http://saranilsssoon.blogg.se/
Postat av: sara

sv: då har jag säkert sett henne nångång :)

2009-05-18 @ 20:22:45
URL: http://saranilsssoon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0