New year

Efter 1timmes stjärtlappsåkning i kärringbacken så fryser jag och är blöt, riktigt blöt. Men det var sjukt roligt, kände mig som ett barn på nytt:-) Det var jag, Linus, Sune och Ante som åkte. Dom åkte mest på madrassen och tefaten men jag åkte på min stjärtlapp jag. Har lite ont i magmusklerna nu också, haha bra träning iaf!

Nu väntar jag på att Nicke ska komma hit sen ska vi äta middag och sen röra oss ner på stan tror jag.

Hoppas att alla har haft ett bra år och jag hoppas ni kommer få ett bra 2009 också!

Nu blir det duschen!
Pussss

second chance

OOOppps. Nu var det längesedan sen sist.. igen!
Men jag har inte orkat tagit mig tid att skriva. Det händer ändå inget roligt, speciellt, spännande och blabla just nu.
Jag har lov och gör absolut ingenting, som man ska göra på ett lov? Bara ta det lugnt och inte göra ett piss.
Imorgon tror jag att Susu och Linus kommer upp. Det ska bli roligt att träffa dem igen. Jag är bättre i min hals så det blir nog skidor ändå. Skidor skulle det förresten bli hur som helst eftersom jag, Bea, Lina, Frida och Tove tror jag ska åka i GB någon dag, sen blir det grillning på toppen när backen stänger. MYYYYYYYS! Precis som vi gjorde förut:-)

Snart blir det london också, jag har inte börjat längta så mycket än faktiskt:-S Men jag har redan börjat fundera på vad jag ska ha med mig:-) Ska försöka att inte packa allt för mycket eftersom jag bara blir borta några dagar!


Idag så har jag inte gjort mycket alls, än så länge. Har kollat på ett antal OTH avsnitt och det är sjukt bra som vanligt!
Tänkte sola idag också men jag gör det imorgon:-) Sen ska jag bara vara med Nicke och hitta på något skojjigt.

Nej nu ska jag fortsätta kolla på oth, så spännande:-)

Pussss

say my name

Idag så vaknade jag illamående och med ont i halsen så jag åkte hemifrån Nicke och sen dess har jag bara legat i sängen och vilat/sovit/kollat på film/ suttit vid datorn. Så sjukt segt att inte vara frisk, men imorgon så ska jag vara det för jag ska ner på stan och handla lite:-) Fick ju presentkort och massa pengar igår så dom ska jag minsann sätta sprätt på:-)

På nyår så kommer Sune, Susanne och Linus upp ifrån 08 det blir trevligt det:-) Ska kanske ut på skidäventyr med dem så det blir as najjs det. Bara jag blir frisk så.

Nu ska jag hitta på något annat. Se någon film eller ja, inte vet jag:-)

Puss

when a child is born

Jadåså, nu tänkte jag skriva lite om mitt lov eftersom jag inte hunnit gjort det än.
Men i fredags så fick ju jag lov då gjorde jag inte mycket alls, jag var på basket på kvällen och herrarna vann. Elin och David fick ett stipendium för något. Dom fick 5000:- var och jag tycker dom är så värd det! Var nästan så att det kom några tårar.

I lördags så var jag nog på stan på dagen och sen på kvällen så kollade Nicke, Tina och jag på Titaninc, haha så bra film. Eller den är bäst som i början och inte i slutet men ändå bra i slutet också?`Haha men det är så segt på slutet tycker jag:-(

I söndags så var jag på stan med Tove, Frida, Anna, Maria, Elin och Ullis. Gick inte med alla hela tiden men ändå:-) Köpte lite julklappar då, men blev inte klar med alla därför var jag på stan även i måndags. Då var jag där med Tove eller äh, jag vet inte vilka dagar jag var med vem på stan men det var någon utav dom dära iaf:-)  Köpte inte klart alla mina julklappar då heller så igår var det ju lite stressigt faktiskt:-(  Men igår blev jag ju klar med alla iallafall. Orkar inte skriva vad jag köpte till alla, haha. Sen igår kväll när jag hade städat här hemma så fick jag ont i huvudet och gick och la mig framför tv då började jag må illa också så jag spydde. Så jag trodde min jul skulle bli sängliggande men icke. När jag tagit mig till bussen så mådde jag lite bättre:-) Fast när jag kom till Nicke så blev det lite värre igen:-( Men imorse när jag vaknade mådde jag fin fint:-)

Såidag då.. Började med att jag åkte hem ifrån Nicke vid 11 ungefär. Det var folk ute och köpte julklappar imorse!!! Ojojoj. Aja, sen när jag kom hem så åt vi gröt:-) Det var mummsigt. Hanna Molin var här idag och julmös med oss också:-) Aja sen efter en stund så åt vi mat och sen hade vi presentöppning:-D

Jag fick: Godis, Pengar(2100kr), presentkort på body shop(250kr), Biobiljett, En tröja och en värmedyna:-D:-D Sitter och värmer mig med den nu, kommer sova så varmt och skönt med den:-)

Iförrgår tjyvstartade jag julklappsöppningen likdant som igår:-)
Utav Nicke så fick jag en bodylotion som jag hade förut så då blev jag glad:-D Också fick jag en bodyspray som luktar vanilj:-)  Sen fick jag ett usb minne också, 4GB:-D Så det var jätte fina presenter:-D
Utav Nickes mamma Annica fick jag ett litet badkit, badbomber, badrosor, bodylotion något mer också fick jag en handkräm som luktar gudomligt, värsta bra:-)

Jag köpte härlurar till Nicke för jag kom inte på något mer jusst då men jag ska köpa två saker till som jag tror att han vill ha:-) Kom på det nu såhär i efterhand haha. Just det, han fick en spiderman-mössa också, men det var bara en rolig sak liksom:-) Aja nu ska jag inte tråka ut er mer så GOD JUL!


merry x-mas

God jul på er alla:-)
Jag har ju inte hunnit skriva så mycket blogg sen lovet men jag har haft fullt upp:-)
Skriver sen ikväll tror jag.

puss

violett hill

Jag sitter nu på skolan och har gjort det sen klockan var 17min över 8 fastän jag har sovmorgon till klockan halv 10. Tänkte att jag kunde plugga lite här så jag skule få något gjort. Och det har jag ju gjort:)
Nu ska vi se film.

Pussss

this is the life

Sitter på skolan nu, jag slutar ju imorgon medans alla slutar idag. Fast det spelar inte så stor roll för mig eftersom jag börjar tre dagar efter dem som slutar idag:-D Så det är chill:-)
Petra gick hem vid lunch idag så jag fick äta med busLinn men det gick bra det med:-)
Sen så kom ju Christoffer tillbaka till skolan så jag slapp sitta själv så det var ju bra:-)

Nu har jag bara en sak att göra så blir jag åtminstone godkänd i svenska och det är läsloggarna. Men jag fick lovet på mig så det var ju bra. Det var skönt så nu blire till att plugga lite på lovet, men det får jag leva med.

Snart så slutar jag och imorgon börjar jag halv tio:-D Asnajjs.
Fick förresten schemat för nästa termin, DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!!! Vi har ingen sovmorgon eller något. Vi går HELA HELA JÄVLA DAGEN!!!! från halv 9 till klockan halv 4. Bajs.

Aja tjaråå.
Pusssssssss

Don't stop now

Nu sitter jag på skolan, som vanligt typ. Haha, jag ska göra matteprov snart. Sen ska jag hem till Nicke och tvätta. Sen så ska jag banimej läsa min bok, som måste vara klar på fredag. Så det kommer min kväll bestå utav, läsa.
Ska fortsätta med matten nu.

pussss


Gull Foppa:-)

twinkle twinkle little star

Hejsanhoppsan! Ligger just nu i sängen och äter lussebulle. Mumma.
Idag så var det skola, roligt det:-) Fick leka lite i photoshop och sen fick vi en uppgift att göra ett DVD-omslag. Hoppas mitt blir lika bra som jag tänk ut att det ska. Haha men det lär det ju inte bli:-P

Sen efter skolan gick jag hem till Nicke. Vi gjorde inte mycket alls innan vi bestämde oss för att gå ner på stan och se om det fanns något gott till middagen att köpa. Vi köpte tacos och gjorde kyckling tacos det var gott:-) Sen medan vi åt kollade vi på prision break. Sen efter det så träffade vi Jansson och gick hem till honom en stund, liiiitet men fint hade han det:-)
När vi väl varit där en stund gick vi hem till Nicke. Janson spelade psp, jag spelade på Nickes ipod och Nicke satt vid datorn. Efter en stund kom Maniiac och sen så gick vi alla till hemköp där jag sa hejdå och gick till bussen och nu sitter jag här och äter lussebullen ju:-)

Jag ska snart kolla på One tree hill och sen ska jag sussa. Så godnatt:-)
Pussssssss

bring em out

ALLtså jag dööör! NU håller min glUgg mellan tänderna synas igen. JAG DÖR!!!!! JAG VILL INTE HA GLUGGEN IGEN!!!
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH SUR JAG BLEV NU!!!

 1.     2.    3.

Bild nr 1 där var mina tänderinnan jag fick min tandställning.
Bild nr 2  var då jag fick min tandställning och fick världens största glugg
Bild nr 3  är nu och jag är faktiskt nöjd . med hur mina tänder ser ut just nu.


Ja, det där var då en liten jämförelse. Jag vill inte ha en glugg igen. Då blir det mardrömmen typ. Först av allt så är jag röd i munnen, på tandställningen alltså och sen kanske jag får glugg igen!?!?! ÅH hatar det. Nu blev jag sur när jag såg att gluggen håller på att komma tillbaka:-(

Sååå, ingen jävla puss idag.

www.fargadelinser.com.

Om du vill prova på färgade linser och har bloggat aktivt i 2månader så får du det på www.fargadelinser.com.
Gå in där för mer information.
OBS! Gäller bara de linser utan styrka.

I don't want to be

Sitter på skolan nu, helt övergiven för Petra gick precis:-(
Nu kommer jag typ ljuga om att jag är klar så jag får gå hem! Men då kommer jag bara få göra det sen och det kommer jag inte hinna:-( Illa där alltså.. Nu lät jag som Petra lite menmen så det kan bli ibland.

Tur iaf att Linn och Janine är på skolan så jag har lite roligt på rasten som börjar nu. Så jag ska gå ut till dom.
Skriver kanske mer sen.
Pussss

when the stars are blue

Det blev lite bilder idag:-) Här kommer dom.

you make me smile

Sitter på skolan nu, gör inte så mycket för idag finns det inte mycket kvar att göra. Eller jo, men jag är klar med det jag ska göra. Idag fyller min lillebror år så jag vet inte om jag ska ut och äta med familjen ikväll eller om det blir imorgon. Så det blir mys! Nyss så ringde det en tjej ifrån hammerdals(?) tror det var därifrån handikappsförbund och berättade vad vi ska göra på kursen imorgon:-) Vi ska åka lite längdskidor med en bandana för att vi inte ska kunna se någonting. En del ska åka på ett ben och ja, bara för att vi ska få känna på hur de handikappade känner sig. Så det blir nog roligt, om det inte blir så kallt imorgon alltså. Sen så ska jag väl vara med Nicke om inte vi ska äta efter det:-)

Vad ska alla göra på nyår förresten?:-)
Nu ska jag fortsätta skriva i min loggbok eftersom jag är så duktig!
Pusssss

That's just the way it is

Hejhopp:-)
Nu sitter jag på skolan och gör tyvär inte allt för mycket. Idag så var jag hos tandläkaren, den ryker nog om dryga två månader:-) Fick mig en julig mun också, dom satte in rödagummisnoddar. Det var ju jätte roligt.. Jag skäms. Skit fult:-(
Sen så har vi lekt lite i studion också, det var roligt. Lägger in lite bilder sen tror jag.

pusss

fortune favors the brave

Heeeeeeeej bloggen!
Just nu sitter jag hos Nicke och gör ingenting. Vi ska snart se på film:-)
Idag så har jag inte heller gjort så mycket speciellt. Har varit på studiebesök på syre reklambyrå och sen börjat med skoltidningen. Om man jämför med dom andra som är med i tävlingen så är vi körd, haha.
Aja, nu ska jag sluta. Skriver mer imorgon kanske. Ska till tandläkaren då, då kanske dom säger när min räls rycker!!:-D

pussss

i have you to thank

Det är svårt att gå vidare, när man inte vet vart man ska gå.
Det är svårt att släppa taget om något som man aldrig tappar..


Nu ska jag sova och försöka bli frisk. Eller ja, försöka att inte bli sjuk kanske man ska säga. Eftersom jag inte riktigt är sjuk än men känns som om jag ska bli.. Så god natt.

puss

one of the brightest stars

Hej hej:-)
Sitter på skolan just nu och gör ingenting. Läraren kommer inte fören halv 10. Så just nu spelar jag lite bloons, haha. Men men, alltid underhållande:-) Nu har våran apu börjat, vi ska göra studiebesök och göra en papperstidning och en webbtidning, tills på fredag. Vi får väl se hur många som har gjort klart den. Det var ju ändå lite tid. Hmm. Jag tror vi har 9timmar på oss att  göra en tidning. Tummen upp.

Nu ska jag fortsätta spela. Skriver kanske mer sen.
p.s min mage skriker av hunger, ge mig maaaaaaaaaaaat.

pussss

hey you

Går kvällen blev mycket bra:-) Myspysigt var det! Träffade Malin och Jenny en stund också.
Idag så var jag och kollade på innebandy match för Petra spelade:-) Hon var jätte duktig, men tyvär så förlorade dom:-(
Sen efter det så gick jag på stan med Nicke en stund. Sen gick vi och åt pizzaaaaa. MM!
Efter vi var mätta och belåtna gick vi hem till Nicke satte oss vid datorn och sen sov vi tills ja, för en stund sen:-)
Nu ska vi iväg och fika.

Puss

come and save my soul tonight

Idag har jag och nicke varit tillsammans i 19 hela månader:-)

Jag älskar dig..

out of my mind

Hej hopp i lingon skogen! Just nu så sitter jag på lektionen. Vi skriver om god hälsa. Fast just nu så gör vi en sån där typisk musikal grej:-) Alla gör ett ljud, haha men det låter inte så bra! Men sköning klassen jag har(L)

Efter skolan idag så ska jag en sväng på stan med Petra, vi ska leta efter nya skor:-)
Sen efter det så ska jag mysa med Britta och Matilda. Först så ska vi äta på tacobar och sen gå hem till Britta och kolla på idol och coach carter. Kanske någon mer film också:-) Så det blir mys! Sen kanske vi sover där, vem vet?
Så ikväll så missar jag alltså basketen, men jag hoppas på vinst.

Imorgon så ska jag kolla på innebandy med Britta tror jag. Det är Petra som ska spela! Hoppas dom vinner. Anna Moberg ska spela också. Så det blir najjs. Sen på kvällen ska jag vara med Nicke och Britta tror jag.

På söndag så har jag och Nicke tvätt tid så vi ska väl tvätta hela dagen!
Nu vet ni vad jag ska göra i helgen för jag lär ju inte skriva så mycket i helgen. Så om ni vill hänga på på något så är det ju bara att slå en pling:-)

pusssss

fall at youre feet

Haha som sagt, nu var det länge sen jag skrev! Men jag orkar inte ibland, även fast jag gör ingenting! Känns inte som om jag har så mycket att skriva, hehe. Aja, spelar något spel med Nicke och Maniac nu iaf. Hehe jag dödade Maniac en gång:D Sen hur många gånger jag dog spelar ingen roll:)

Nu ska jag kika i skafferiet efter något gott och ätbart.

pussssss

feeling a moment

Tjaaaaaaaaaaaaaaaaa..
Sitter på skolan just nu, hade nyss omprov i matten så jag hoppas det gick bra. Sitter i klassrummet själv nu, utan petra:-( Ioförsig så har jag Damgiano här, men han jobbar så jag ska inte störa honom:-D
Idag så måste jag göra klar min webbshop annars får jag TYP IG. Jag vet inte hur det var, men hoppas det inte är så. För jag ska till tandläkaren imorgon, när vet jag inte.. Hmm. Har inte fått något sms därifrån än. Kanske inte ens är imorgon jag ska dit, då blir jag ledsen. Har verkligen längtat tills jag skulle dit för då kanske dom säger när jag ska ta bort bracefacet.
Aja, ska jobba lite nu:-) HEJDÅÅÅ Nu kommer Petan äntligen..

Pussss

PS SOM FAN FÖRRESTEN!!! JAG FICK TILLBAKA MIN DATOR IDAG SÅ JIIIIPPPPPPIEEEE!!!!

picture perfect

Mina vanthållare fungerar fin fint och nu är det verkigen vinter känner jag! Så sjukt mysigt ute nu så det är inte sant:-)
Ikväll så var jag ju till  Nicke, vi köpte godis och kollade på star wars 5. Eller ja, hann inte se klart den innan jag åkte hem så det får bli imorgon:-)

Nu ska jag kolla på one tree hill sen kanske sova. Har ju sovmorgon imorgon:-)
Pusss

run it

Hejhopp, sitter och äter kycklingssallad just nu. SJUKT GOTT!!
Idag så var det bara matte prov på skolan och sen slutade jag, ganska väldigt sjuk jätte skönt:-)
Då gick jag och Petra på stan! Köpte en del julklappar så nu har jag inte lika många kvar! ska på stan igen imorgon:-)
Jag köpte en liten annan present också:-D Men den håller jag hemlig!

Petra var lite peddo och köpte sina saker på porraffären, men alla vill väl kanske i hemlighet ha något därifrån? Jag är väldigt sugen på piskan jag och petra hittade, hihi lol. När vi hade gått en stund bytte jag sällskap till Matilda och Cizzi:-) Trevans. Sen efter en stund köpte jag mat och åkte hem!

Förresten så köpte jag världens bästa sak idag också!!!! Vanthållare, nu slipper jag tappa bort mina godingar!!

Nu ska jag fortsätta äta och sen dra mig till Nicke!
Pussss

Alex gubben, du vet väl att jag och Petra alltid finns här för dig?:-)

RSS 2.0